Stresszűző kozmetikumok őszre

Lusta, meleg nyár után az ősz új színekkel, illatokkal és tapasztalatokkal érkezik. Sajnos az idei vírushelyzet miatt a tapasztalatok között bőven akadnak negatívak is, így a mindennapi stressz is fokozottan érinti a diákokat, a munkavállalókat, a szülőket és a nagyszülőket is. Stresszűző kozmetikumokkal legalább a bőröd esetén ellensúlyozhatod a stressz romboló hatását!


A több évtizedes tapasztalattal rendelkező anti-aging márka, a QMS Medicosmetics olyan csomagot állított össze, amely segíti a bőrt, hogy ellenálljon a külső és belső negatív hatásoknak. A korai bőröregedést okozó külső (légszennyezés, UV sugárzás) és belső (stressz) okokat semlegesítő termékek emellett ápolják és finoman kényeztetik is a bőrt! Mit tartalmaz a csomag?

A stresszűző csomag három terméket tartalmaz, amelyek lefedik az egész napos bőrápolást. A bőr védelmét szolgáló reggeli és a természetes éjszakai regenerálódását erősítve, lefekvés előtti időszakban is érdemes használni őket. A rendszeres használat után reggelre egy frissebb, kisimultabb és egészségesebb bőrkép néz majd vissza rád a tükörben.

A bőrápolás első lépése mindig a Deep Gentle Cleanser lemosó tej alkalmazása. Ez a finom illatú, gyengéd tej a sminket is eltávolítja, így egy termékkel szabadulhatsz meg az alvás során bőrre kiülő szennyeződéstől és a sminktől.

Ezután jöhet reggel a QMS Epigen, tehát sejtszintű védelmet nyújtó családjának tagjaként az Epigen Pollution Detox Day Serum. Ez a könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó szérum gyorsítja a sejtek regenerációját, növeli a sejtek stressztűrő képességét és akadályozza a külső negatív hatások bőrrombolását. Egész napos védelmet nyújt a bőr számára, amit támogathatsz az esti bőrápolási rutinnal.

Ekkor lép képbe a bőr egészségét, feszességét és rugalmasságát garantáló Night Collagen Serum, ami egy különleges eljárási technológiának köszönhetően képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni és ott beépülni a természetes bőrmátrixba. Feltölti a bőr kollagén raktárait, amitől rugalmasabb és fiatalosabb megjelenést könyvelhetsz el reggelente.

A három termék együttes használata segít, hogy még a legstresszesebb időszak se nyomja rá a bélyegét megjelenésedre és bőröd egészségére! Próbáld ki a németek csodafegyverét most!