Méregtelenítő szépségcsomag a luxus szerelmeseinek

A bőr természetes regeneráló folyamatait elősegítő éjszakai bőrápoló csomag olyan különleges kozmetikumokat tartalmaz, amelyek méltán nyerték el a világ luxus spainak áldását. A QMS Medicosmetics termékeit ma már szerencsére te is hazaviheted, hogy saját lakásod kényelmében győzd le az évek könyörtelenségét és hozd vissza a fiatalos megjelenésed!


Minél idősebbek vagyunk, szervezetünk annál kevésbé képes elvégezni a szükséges bőrregenerációt egyetlen éjszaka alatt. Ez lassan az első ráncok megjelenéséhez, a bőr rugalmasságának csökkenéséhez és a bőrhibák állandósulásához vezetnek. Szerencsére ezek egyike sem visszafordíthatatlan, csak meg kell támogatni a szervezetet, hogy képes legyen utolérni magát!

Erre nyújt lehetőséget a QMS Medicosmetics Éjszakai méregtelenítő csomagja, ami három termékkel segíti a bőröd egészségének és szépségének visszaállítását. A három termék együttes használata erősíti és támogatja a hatóanyagok beépülését, így érdemes minden nap rászánni azt a 20 percet lefekvés előtt a csodás bőr érdekében.

Az első termék egy AHA savas peeling, ami otthonodba viszi a biztonságos gyümölcssavas hámlasztást, még az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Ezt akár minden nap elvégezheted, hogy segítsd a bőröd megszabadulni az elhalt hámsejtektől és felkészíteni azt a hatóanyagok befogadására. Ezt követi egy kollagén szérum, ami pótolja az idővel egyre rosszabb minőségben termelődő saját kollagént és feszessé, rugalmassá, ránctalanná teszi újra a bőrt.

A harmadikként felvihető krémmaszk igazi kényeztetés a kezelés végére, ami nemcsak hidratálja és selymessé teszi a bőrt, de meggátolja, hogy a sérült sejtek DNS-e hibásan öröklődjön. Ennek hatására a korábban megszerzett bőrsérülések, hiperpigmentációk és mélyebb ráncok fokozatosan halványulnak majd. Az Epigen Pollution Rescue Overnight Mask emellett erősíti a sejtaktivitást és a környezeti károk (szmog, UV sugarak) hatását is csökkenti.

Ez az a kényeztetést, amit minden bőr megérdemel, de sajnos csak kevés kap meg. A tiéd legyen ezek között, és sokáig őrizheted fiatalos, egészséges és ragyogó megjelenésed!