Puha kéz a sok kézmosás ellenére

A fél perces szappanos és meleg vizes kézmosás, most úgy néz ki, hogy egy jó ideig központi szerepet foglal el az életünkben. Ez az alapvető higiéniás lépés segít kordában tartani a vírusok terjedését, de a bőr természetes védőrétegét alaposan megtépázza. A kiszáradó, piros, érdes bőr ékes példája ennek. Mit tehetsz ellene?


A gyakori kézmosás után bőrszárazság legjobb ellenszere az azonnali krémezés, ami segít hidratáltan és egészségesen tartani a bőrt, hogy az elvégezhesse elsődleges feladatát: a test védelmét. Mi van akkor, ha nem tudod minden helyzetben bekrémezni azonnal a kezed vagy a kézkrém csak rövid enyhülést hoz? Vagy ha éppen a hosszan tartó zsíros érzést nem szereted, ami a krémek után marad?

Az utóbbi problémára tökéletes megoldást kínál a QMS Medicosmetics kézkrémje. A Replenishing Protection Hand Cream egy sebész által kifejlesztett kézkrém, ami a műtétek közötti gyakori kézmosás miatt tönkrement bőr ápolására született meg. A kézkrém, azon túl, hogy nagyon finom az illata, lágy és gyorsan terül és ami még fontosabb, gyorsan is szívódik fel. Mivel egy orvosnak csak pillanatai vannak a kézápolással foglalkozni munka közben, ezért Dr. Schulte egy olyan terméket alkotott, ami azonnal és zsíros érzet nélkül beszívódik. A felvitel után egy-két perccel már folytathatod a munkát, sütést vagy játékot a gyerekekkel, minden kellemetlen utóhatás nélkül.

A kézkrém hidratálja és ápolja a bőrt valamint egy védőréteget is képez a felületén, hogy megvédje a további behatásoktól. Így a sosem pihenő, dolgos kezek tovább maradnak puhák és kellemes tapintásúak.

Ha úgy érzed, hogy még a gyakori kézkrémezés is kevés és szeretnél extra ápolást nyújtani a kezednek, akkor a nap végére iktass be egy pár perces rituálét. Lefekvés előtt elvégezve, rengeteg hatóanyaggal láthatod el a kezeidet, amelyek az éjszakai regeneráció során teljesen felszívódnak és beépülnek a bőrbe. Hogyan fogj hozzá a kézápoló 5 percnek? Ebből a videóból minden kiderül!

A tényleg csak pár perces ápolást magadnak vagy szeretteidnek is elvégezheted! A lemosáshoz és a bőr megtisztításához használj Deep Gentle Cleansert, míg habmaszknak a Hydro Foam Mask-ot ajánljuk.