Ne fordítson hátat a problémának, inkább tüntesse el végleg zavaró pigment foltjait!

Az erős nyári napsütés hatására a bőrön gyakran jellenek meg apró, szabálytalan, barnás elváltozások, amelyek kezdetben ugyan teljesen ártalmatlanok, de esztétikai problámát jelenthetnek. Ha szeretne ezektől minél előbb megszabadulni, az ősznél jobb időszakot keresve sem találhat.


A medikozmetikai termékeiről közismert !QMS egyaránt óvja a bőr fiatalságát és egészségét. A hiperpigmentáció okozta barnás elváltozások is van megoldása, amely halványítja a foltokat és akadályozza azok kialakulását. A Skin Tone Light Serum egy könnyű, helyileg alkalmazható készítmény, amely gátolja a melanin képződését, és a már meglévő foltokat el szépen, lassan eltűnteti.

Az öregségi foltoknak is nevezett elváltozásoktól célzott kezelés nélkül lehetetlen megszabadulni, de a !QMS pigmenthalványító csomagjával most az ön kezében is ott a lehetőség. A csomag a Skin Light Tone Serum mellett egy napvédőt is tartalmaz, hogy a kezelés során védje bőrét a legkisebb napsugárzástól is, valamint egy gyorsan beszívódó, tápláló kézkrémet. A Hand Care az orvosok igénybe vett kezeinek ápolására lett kifejlesztve, így biztos lehet benne, hogy az ön kezét is bársonyasan puhává változtatja, még a szeles őszi időben is.

Az akcióval kapcsolatban keresse a !QMS Szépségszalont!