A bőr előkészítése sminkeléshez

A gyönyörű, egészséges és ragyogó bőrhöz vezető legegyszerűbb út egy olyan napi rutin kialakítása, ami felkészíti a bőr a mindennapi igénybevételre. Az előkészítés során használt készítmények már önmagukban is ápolnak, és azt is lehetővé teszik, hogy a smink is tökéletesen álljon.


Az első lépés az arctisztítás, ami nélkül nincs tökéletes rutin. A lemosótej eltávolítja a bőrre rakódott szennyeződéseket, sminkmaradványokat és izzadságot. Mindezt lágyan a bőr megsértése nélkül teszi, ráadásul olyan tápláló alapanyagokat is tartalmaz, amelyek puhává és befogadóvá teszik a bőrt.

Ezután jöhet a bőr tehermentesítése. Az elhalt hámsejtek felesleges holt súlyként nehezednek a bőrre, tapintásuk érdes és a krémek hatását is csökkentik, mert gátat képeznek a még élő sejtek előtt. Ezek eltávolítására fejlesztették ki az Exfoliant Fluidot, ami nem magukat a sejteket roncsolja, hanem az azokat még a helyükön tartó kocsonyás anyagot, így kíméletesen távolítja el a felesleges sejteket.

Miután a bőr fellélegzett jöhet harmadik lépés, az alkoholmentes tonik alkalmazása, amitől a bőr még puhább és frissebb lesz. A Freshening Tonic segít visszaállítani a bőr normális pH értékét, ezáltal a állítja helyre a természetes védekezőképességet.

A bőr ezután kellemes tapintású, sima felületű lesz, friss és üde bőrképpel, amin tökéletesen áll majd a gondosan felvitt smink.