Nyár végi extra hidratálás a száraz bőrnek

Nyáron a körülmények miatt sokkal gyorsabban és nagyobb mértékben szárad ki a bőr, mint mondjuk tavasszal. A viszkető, irritált bőr pedig sokkal sérülékenyebb, és ha ilyen állapotban várod a széles, hideg telet a test első védelemi vonala még jobban meggyengül. Töltsd fel bőrödet és hidratálj most!


A nagy nedvesség- és tápanyagvesztést pótolhatja a világ legjobb spa kozmetikumának kikiálltott !QMS medikozmetikai családdal. A bőrazonos, kiválóan beépülő hatóanyagokkal dolgozó termékcsalád a bőregészség visszaállítását és hosszan tartó fiatalos megjelenést hozza el az ön számára, most egy akciós ajánlat keretében.

A Hydra Plus nedvességpótló spa kúra egy kényeztető, finom és ápoló hatású arckezelés, amely megkönnyebbülést hoz a bőrnek és feltöltődést a léleknek. Az akció három kezelést tartalmaz, amihez egy Hydro Foam Mask is jár. Ezt a maszkot hazaviheti és otthon is folytathatja az anti-aging hatású termékcsalád használatát. A bőre a kezelés végére garantáltan feszesebb, hidratáltabb és kontúrosabb lesz, a száraz, viszkető érzést pedig jó sokáig elfelejtheti.