Nyári utazószett kozmetikai bőröndben

Ha nyaralásra nem szeretné az egész fürdőszobát magával vinni, időben el kell kezdenie a kis méretű kozmetikumok beszerzését. A !QMS Medicosmetikai család ezt most megtette ön helyett és összeállított egy nyaraláshoz illó szettet, praktikus kis bőröndben.


Tengerparti vagy városnézős nyaralásra készül? Bárhova is utazzon, gondoskodjon róla, hogy bőre ne szenvedjen a túlzott napsütéstől, a kiszáradástól. A nyaralásról ne hámló orrot vagy irritált, kipirult orcákat hozzon haza, hanem csak a szép emlékeket. Ebben segít a Summer-Skin Travel Case, amely repülőre is felvihető kiszerelésben tartalmazza a bőr számára esszenciális, enyhet adó kozmetikumokat.

A csomagban helyett kapott egy kukorica olajban gazdag, tápláló és nem szárító hatású lemosó, a bőr pH-ját normalizáló és az ápoló készítmények felszívódását segító tonik, valamint egy nyugtató és erősen hidratáló habmaszk. A szett természetesen nem lenne teljes a napvédelem nélkül, amiről az 50 faktoros, kémiai és fizikai védelmet is nyújtó krém gondoskodik.

Ha személyesen is meggyőződne a készítmények hatékonyságáról, és egységes, fiatalos, rugalmas bőrnél nem elégszik meg kevesebbel a nyaralás alatt sem, akkor lepje meg magát a Summer-Skin Travel Case-szel.