Pigmenthalványítás nyáron? Már ez sem lehetetlen!

A napkárok okozta barnás elváltozások a bőrön idővel egyre szaporodnak, ha nem lépünk fel ellenük. Az öregségi foltoknak is nevezett pigmenetáció a napfény hatására fokozódó melanintermelésnek köszönhető, de van megoldás az eltűntetésükre. Évszaktól függetlenül.


A hiperpigmentáció elleni harc három jól meghatározott lépésből áll. A bőr felélsztéséből és a korábban sérült sejtek eltávolításából, majd ezt követően jön a tényleges halványítás, végül pedig a további elszíneződés elleni védelem.

Hámlasztás

A hatásos kezelés első lépése a bőr felkészítése a halványításra. Ehhez gyengéden ható, a sejteket nem sértő gyümölcssavas készítményt ajánlunk, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és gyorsítja az új, egészséges sejtek termelődését. Így gyorsabban kopnak le a pigmentált sejtek és a halványító szérum is jobban felszívódik.

Halványítás

A Skin Light Tone szérum végzi a halványítás oroszlán részét. A melaninsejtek termelődésének folyamatát gátló anyagot elég helyileg, kizárólag a problémás területen alkalmazni napjában egyszer vagy kétszer. A gyengéd hatású, gyógykozmetikum nem marja vagy sérti a bőrt, ezért nyáron is biztonsággal alkalmazható. 

Napvédelem

A halványító szérum fényérzékenyítő hatása miatt használatát minden esetben napfényvédővel kell kombinálni. Az 50 faktoros napvédő elegendő védelmet nyújt a bőrnek, és megelőzi a további foltosodást és a régi foltok sötétedését vagy újra kialakulását.