Bőrfrissítési praktika nyárra

Bár az idei nyáron eddig még elkerült minket az igazi kánikula, nincs kétségem afelől, hogy eljön az idő, amikor tartósan harminc fok fölé kúszik majd a higanyszál. A nagy melegben jön majd jól igazán ez az egyszerű bőrápolási trükk, ami azonnal felfrissíti a bőrt és egy kis enyhet ad a forróságban.


A QMS Medicosmetics tonikjának kellemes illata és hűs, kék színe is tökéletes nyári kozmetikummá teszi a terméket. Persze valójában egész évben érdemes használni, hogy a tisztítás után felkészítse a bőrt a fontos és ápoló hatóanyagokat tartalmazó krémet előtt és azokat majd jobban beszívhassa a bőr. A Hydrating Boost minden bőrtípus számára ajánlott, felvitele - ahogy a videóban is látszik - nagyon egyszerű. Még a régi csomagolásnál sem tartott tovább egy percnél, de az új, pumpás kiszerelés az, amit érdemes mindig a táskában tartani, hogy bármikor felfrissíthesd vele a bőrödet.

Ez a teljesen alkoholmentes készítmény nem irritálja a bőrt, ezért még a szemek és ajkak környékére is bátran felvihető egy vattakorong segítségével. Ilyenkor fontos, hogy a nyak környékén mindig felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozz. Ezzel nem húzod lefelé a bőrt, így megelőzheted az idő előtti ráncosodást.

Az új, pumpás megoldás pedig azt is lehetővé teszi, hogy egyenesen a bőrre fújjuk a készítményt, így egy csepp sem veszik kárba az értékes hatóanyagaiból. Frissítő hatását a nap bármely szakában élvezheted, a legnagyobb melegben pedig kifejezetten jól esik majd ez az illatos permet, ami nemcsak hűsít, de bőrödet is tisztábbnak érzed majd. A kánikulában egy kis oázisra lelhetsz a tonik segítségével, amit az arcon kívül a dekoltázs területén is alkalmazz nyugodtan. Mivel akár sminkre is ráfújható, ezért napközben is nagy segítség, ha egy gyors felfrissülésre vágysz a nyári hőségben.