Adventi naptár anti-aging termékekkel

Az adventi naptár nyitásának izgalma nem csak a gyerekeknek jár, a QMS Medicosmetics készített egy saját naptárat, amivel a felnőttek is átélhetik a meglepetésekkel teli izgalmat. Vajon mit tartogat a mai nap? Milyen különleges termékkel gazdagodik a bőrápolási szetted?


Már előrendelhető a QMS adventi naptár, ami 12 kis rekeszt és benne 12 értékes hatóanyagokkal teli anti-aging terméket tartalmaz. Lepd meg magadat vagy szeretteiddel ezzel a különleges ajándékkal, ami nemcsak a benned élő gyermek játékosságát éleszti majd fel, de a bőröd egészségének is határozottan előnyére válik majd. Az adventi naptár termékei napról napra tesznek majd azért, hogy bőröd állapota, megjelenése és tapintása is egyre jobbá, fiatalosabbá váljon. 

A napi ajándékokat beépítve a bőrápolási rutinba, fokozatosan erősíted, fiatalítod és ápolod majd arcbőrödet, ami karácsonyra ragyogni fog. Hozd a legjobb formádat az ünnepek alatt, használd ki a felkészülés időszakát és vigyél játékosságot a bőrápolás napi feladataiba. Ez a szett tökéletesen alkalmas erre, hiszen egymagában egyesíti a professzionális anti-aging termékeket, az elegáns megjelenést és a meglepetés örömét.