Sejtvédelem az új út a bőrápolásban

A modern alapanyagokat és eljárásokat ötvöző medikozmetika már nemcsak nedvességgel, tápanyagokkal képes felölteni a bőrt, de a sejtek hosszabb és egészségesebb élettartamáért is küzd. Az epigenetika eszközei krémekbe zárva védik az érzékeny bőrsejteket.


Az orvosi tisztaságú alapanyagiaról és innovatív eljárásairól ismert !QMS Medicosmetics új termékkel, az EpiGen Daily Detox Serummal lépett piacra, ami nem kevesebbet ígér, mint, hogy a stressz és környezeti károk miatt sérült sejtkárokat semlegesíti.

A génállomány információ öröklődését tanulmányozó tudományterületet hívta segítségül a !QMS kutatócsoportja, hogy együtt megalkossanak egy olyan szérumot, amely a rongálódott bőrsejtek tovább szaporodását akadályozza. A méregtelenítő és sejtvédő készítmény hatására a stessz oxidatív hatása vagy a napsugárzás miatt sérült sejtek nem adják tovább a torzított információkat, így a bőrsejtek következő generációja is egészséges és hosszú életű lehet. A különleges egészségvédő szérum most két, hatóanyagban gazdag kezeléssel együtt kedvezményes áron megvásárolható. Próbálja ki minél előbb ezt a forradalmi újdonságot!

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.