Sokat ülsz a gép előtt? Erre lesz szükséged!

Egyre több minden szegez minket a képernyő elő: a munka, a szórakozás, a kapcsolattartás. Ennek egyenes következménye, hogy a sok ülés és sokszor helytelen testtartás miatt megfájdul a hát és a derék. Így akár minden nap jöhet egy relaxáló, tehermentesítő hátmasszázs, ami ellensúlyozza a képernyő előtt töltött órák testre gyakorolt hatását. Egy jakuzzi szerencsére ezt is tudja!


Legalábbis a legjobb jakuzzik, mint a HotSpring, amiben különleges befúvók és masszázsprogramok kerültek. Ezek egyike a egyedi kialakítású, egész hátat és főleg a gerinc melletti tartóizmokat célzó masszázs befúvó, a Moto-Massage.

Ez a jet egyszerre két vízsugárral dolgozik, amely folyamatosan jár fel és le a gerinc vonalában, hogy az itt található, erős igénybevételnek kitett izmokat lazítsa el. A mozgás miatt egy kellemes hullámzó, és valódi masszázsra emlékeztető érzést nyújt, amit ráadásul sokáig élvezhetsz. Mivel nem egy helyre összpontosul a folyamatos nyomás, ezért nem válik zavaróvá vagy fájdalmassá a hosszú masszázs.

A befúvó mozgása miatt a Moto-Massage jet nagy felületen képes relaxáló hatást kifejteni, hiszen az egész hátat bejárja a vízsugár. Ez pedig a terület vérellátását is fokozza, ami segít, hogy az izmokból hamarabb távozzanak az izomlázat és fájdalmat okozó anyagok.

Már önmagában ez is elég lenne, hogy a vízbe ülve jóleső sóhajjal add át magad a maximális kényeztetésnek, de itt még nincs vége a jet előnyeinek. A Moto-Massage fölött ugyanis még négy jet csatlakozik a hátmasszázshoz, amelyek a hát felső, nyaki régióit veszik célba. Ez a kettős, egymást kiegészítő hatás segít levezetni a stresszt, levetni a fáradtságot és megszabadulni a makacs hátfájástól.

Ha még most állsz jakuzzi vásárlás előtt, próbáld ki a Moto-Massage-t és nem akarsz majd lemondani róla!