Hátfájás kezelése jakuzzival

A mozgásszegény életforma és az, hogy állandóan valamilyen képernyő előtt kell görnyednünk nyomot hagy a testen. Ha téged is érint a feszült izmok, fájdalmas mozdulatok és limitált mozgástér problémája, akkor bízd magad a jakuzzira. A hidromasszázs nemcsak feltölt lelkileg, de a MotoMassage® befúvó különleges kialakítása révén forradalmi javulást hoz majd a fájó hát és derék esetében is.


A ülőmunka esetén, a képernyő előtt könnyű elfeledkezni az időről, sőt, a munka után gyakran a kikapcsolódás is a tévéhez, számítógéphez kötődik, így egyre több időt töltünk a képernyők előtt. De egy kényelmetlen ágy, a helytelen testtartás vagy éppen a túlerőltetés is hamar rányomja bélyegét hátizmaink állapotára. A MotoMassage®  a HotSpring egyik legnépszerűbb találmánya, ami sokkal több egy hangzatos névnél: a gerinc vonalán fel-le mozgó vízsugár egy masszőr kezeinek ügyességével segít leküzdeni a krónikus hátfájással járó kellemetlenségeket.

Már az ókori népek is előszeretettel használták a meleg vizes fürdőzést a testük különböző részeit kínzó fájdalom ellenszereként. A pezsgőfürdőzés valójában ennek a vérkeringést élénkítő, testileg és szellemileg egyaránt nyugtató időtöltésnek a modern változata. Ha hátfájás kínoz, a rendszeres masszázsmedence használat nagyban hozzájárulhat ennek enyhítéséhez, vagy akár teljes mértékben való megszüntetéséhez.

A MotoMassage további nagy előnye, hogy ugyan fel-le irányuló mozgást érzünk a bekapcsolásakor, valójában nem tartalmaz semmilyen mozgó alkatrészt. Ennek köszönhetően szinte sosem megy tönkre! Nem kell javíttatni! Csak élvezni a kényeztető masszázst a gerinc mentén, és el is felejtheted a hátfájást.

A MotoMassage-t keresd a HotSpring masszázsmedencékben!