Nőiesség vagy hiúság? Egy anti-aging konferencia margójára!

Idén októberben rendezték meg harmadszorra a !QMS Anti-Aging Konferenciát, amelyen központi szerepet kapott a szép bőr, és mindaz, amit ez jelent és jelképez! Nőiesség vagy hiúság kérdése a fiatalság kergetése? Ön szerint hol a határ?


A szép bőrről, stílusosan, gyönyörű környezetben tudhattak meg minél többet a résztvevők, akiket a New York Palota termeiben várták a neves előadók. A természetes bőrfiatalítást és az egészséges bőr szépségét képviselő !QMS Medicosmetics által szervezett  eseményen Dr. Borbényi Erika főorvos a női korosodás lelki folyamatairól tartott előadása nemcsak aktuális, de nagyon személyes kérdéskört járt körül.

Ahogy elmondta a lehető legjobb énünkért folytatott küzdelem, legyen az önfejlesztés, önelfogadás vagy anti-aging kozmetikumok használata, hozzásegít az egészséges és harmonikus élethez. Minden korban.

"Test/lélek/szellem tökéletes egysége az, ami egészséget ad: egész-séget. Fenti harmonikus egység megőrzése létfontosságú a korosodás, öregedés folyamatában és a betegségek megelőzésében is. Egészségtudatosság, önismeret, kifinomult önreflexió segít minket, nőket, abban hogy nők lehessünk, és az évek múlásával is azok maradhassunk."

Tudj meg többet az egészséges bőrfiatalításról, keresd a !QMS Medicosmetics bőrbarát, tiszta és hatóanyagdús termékeit!