Természetes bőrfiatalítás szike nélkül

A szép, egészséges arcbőr sosem megy ki a divatból. A kozmetika ipar is egyre több termékkel kedveskedik azoknak, akik javítani szeretnének bőrük állapotán. De hogyan igazodj el a termékek útvesztőjében?


"Nagyon könnyű rákapni erre az élményre. Ezt akarod újra és újra." - Ördög Nóri

A bőröregedés egy nagyon komplex folyamat, amit jelentősen befolyásol az életvitel és a genetika is. Ahhoz tehát, hogy tartós és látványos eredményeket érj el a bőröd állapotának javításában személyre szabott bőrápolásra van szükséged.

Mindezt megteheted szikék és tű nélkül, kihasználva a bőr természetes megújulását és működési mechanizmusát!

 

"Ez egyszerűen egy csoda! Sok kozmetikumot kipróbáltam már életemben, többfajta kezelésen részt vettem, de ehhez foghatót még nem tapasztaltam. Saját magam sok évvel fiatalabb mása köszönt vissza a tükörből. Aki csak teheti próbálja ki!" - Illés Gabriella)

A QMS Medicosmetics termékek és szalonkezelései pontosan azt adják a bőrnek, amire az egészséges és normális működéshez szüksége van. A sebészorvos által létrehozott kozmetikai márka magas hatóanyag tartalommal, orvosi tisztaságú alapanyagokkal dolgozik és figyelembe veszi a bőr működését.

Ha szeretnéd kihozni bőrödből a legjobbat és éveket faragnál le megjelenésedből, akkor kezd az utazást egy konzultációval és egy arckezeléssel. A kellemes hangulatú wellness kezelések ellazítanak, hiszen semmilyen fájdalmas beavatkozásra nem kell készülnöd a szép bőr érdekében. Lágy zene és finom illatok lengik be a szobát egy QMS kezelés során. A gyengéd mozdulatokkal és kellemes masszázzsal végzett kezelés mélyre juttatja a bőrbe a hasznos hatóanyagokat, de ezt nem kényelmetlen vagy fájdalmas eljárásokkal, hanem az innovatív, krémekbe, szérumokba ágyazott technológiával teszik. A több díjat, köztük szépség Oscart is elnyert QMS Medicsometics olyan szabadalmaztatott eljárásokkal dolgozik, amelyek gép nélkül is képesek a bőr mélyére levinni az értékes elemeket, hogy belülről építsék újra a sérült, problémás vagy öregedő bőrt.

Ha szeretnéd tudni, hogy bőrödnek mire van szüksége a megújuláshoz, végigkalauzolunk az oda vezető úton és megmutatjuk neked mi kell az egészséges és fiatalos megjelenéshez!

  KÉREM A QMS UTAZÓ SZETTJÉT, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT