Hogy találd meg a bőrödnek megfelelő kozmetikumokat?

A bőröd ápoláshoz szükséges kozmetikumok kiválasztásában jó, ha nemcsak azt tudod, milyen típusú a bőröd és mik a problémák, de alapvetően tisztában vagy a bőr működésével is. Így garantáltan ki tudod szűrni a hatékony termékeket. Segítünk!


A rugalmas, jól működő, tehát a védőfunckiót maradéktalanul ellátó és hibátlan bőr nem csak a fiatalok kiváltsága. Az életkor előrehaladtával ugyan csökken a bőr természetes kollagén vagy elasztán készlete, a környezeti hatásokra adott bőrreakciók nyomán kisebb sérülések alakulnak ki, de ezeket a negatív folyamatokat tudod mérsékelni vagy akár vissza is fordítani a megfelelően kiválasztott termékekkel!

Hogy pontosan mire van szükséged és miért, abban egy szakértő sokat tud segíteni, de az internetet bújva, ma már az otthonod kényelméből is hasznos információkhoz juthatsz.

Ilyen informatív, 8 részes cikksorozattal lépi meg a regisztrálókat a díjnyertes QMS Medicosmetics hazai csapata, akik világosan és érthető módon avatnak be a bőr működésébe, az öregedés folyamatába és hogy mit kell tenned az egészséges, erős és szép bőr helyreállításához.

Kezd az ismerkedést itt!

Ha pedig az elméleti tudás mellett már bele is vágnál a bőrfiatalításba, akkor próbáld ki az utazó méretű szettet, ami mindent tartalmaz a tökéletes és hatékony bőrápoláshoz!

  KÉREM AZ UTAZÓ SZETTET, A FÉNYVÉDŐT ÉS AZ AJÁNDÉK HYDRO FOAM MASZKOT!