Nőnapi anti-aging csomag ajándék karkötővel

Lepje meg párját egy luxus anti-aging hatású kozmetikai csomaggal, amihez most egy csodaszép karkötőt adunk ajándékba. Szépség, elegancia, fiatalság, egyetlen ajándékban.


A világhírű medikozmetikumokat gyártó QMS egy olyan különleges csomaggal készült a Nőnapra, amelyben minden megtalálható a fiatalos bőr eléréséhez. A luxus, anti-aging szett utazó méretű termékeivel szerette, párja vagy édesanyja bárhol és bármikor ápolhatja bőrét, hogy az a legjobb formáját hozza. A reggeli és esti arcápolási rutin minden lépését lefedő Luxury Travel Bag csomag hidratál, ápol, táplál és a nyomán feszesebb, frissebb és üdébb lesz a bőr.

Az úti méretű kiszerelés ideális, ha nem szeretné táskáját elnehezíteni kozmetikumokkal, de akkor is tökéletes választás, ha még csak ismerkedik a népszerű QMS Medicosmetics termékeivel. A finom illatú, könnyen használható kiszerelésű kozmetikumokkal minden arckezelés egy megnyugtató spa élményre hasonlít. Öröm őket használni, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

A luxus utazó szett tartalma:

Nőnapi akciónk keretében a Luxury Travel Baghez most egy ásványokból álló, elegáns karkötőt adunk ajándékba.  A karkötő hegyikristályból, amazonitból és festett türkinitből áll, melyek többek között energetizálnak, méregtelenítenek, oldják a lelki blokkokat, tisztítják a torokcsakrát és gyulladáscsökkentő hatással bírnak.

Hogy az ajándék még egyedibb legyen, személyes üzenetét is mellékeljük a csomagba! Vagy válassza ki a már előre megírt üzenetek közül, amelyik a leginkább szimpatikus Önnek!