Tüntesse el a megfázás jeleit bőréről

Egy makacs megfázás vagy egy gyors lefolyású influenza nagyon megviseli a bőrt. Az ilyenkor általános folyadékveszteség, a sok orrfújás és az elégtelen táplálkozás mind rajta hagyja a nyomát az arcon, aminek eltüntetéséhez nagy dózisú hatóanyagot kell bevinni a bőrbe.


A náthás megbetegedés ideje alatt kialakuló bőrproblémákat egyszerre orvosolni csak nagy hatóanyag-tartalmú, professzionális készítményekkel lehet rövid idő alatt. A bőr ilyenkor ki van éhezve a tápanyagokra, de sérülékenysége érzékenységgel is párosul, ezért óvatosan kell megközelíteni az arc bőrének helyreállítását.

Ha gyorsan szeretne azonnali hatás elérni, és nem hetek alatt visszaépíteni a bőr természetes állapotát, válasszon egy intenzív hatású szépségkezelést. A anti-aging és bőrregeneráció terén kiemelkedő eredményeket felmutató !QMS Szépségszalon SK-Aplha kezelése pont az, amire szüksége van.

A másfél órás kezelés alatt gyengéden megtisztítják és előkészítik a bőrt a hatóanyag befogadására, de ehhez nem használnak gyümölcssavat, hogy a nátha miatt kipirosodott, lehámlott, sérült felső réteget ne irritálják tovább. A nyugtató, hűsítő és tápláló-feszesítő hatóanyagok bejutásának előkészítését egy fahéjas krém végzi, amelyben a fahéj olaj antibakteriális és melegítő hatása egyesül. A krém hatására munkába lendülnek a bőrfelszín alatti hajszálerek, amelyek eljuttatják a bevitt tápanyagokat a mélyebb rétegekbe is.

A kezelés alatt a bőr megkapja a felépüléséhez szükséges összes anyagot, sőt a felvitt kollagén bőrfeszesítő hatása miatt a bőr nemcsak visszakapja élettel teli ragyogását, de kontúrosabbá és simábbá is válik.

Ha szeretné kipróbálni ezt a gyógyító-kényeztető kezelést, jelentkezzen be már most az Sk-Aplha arcfeszesítő kezelésre, vagy ajándékozza meg szeretteit ezzel a luxusélménnyel az ünnepekre.