Profi segítség az őszi/téli pigmenthalványításhoz

A bőrön megjelenő apró, barnás foltokkal előbb-utóbb mindenki találkozik. Ez az idővel egyre szaporodó szabálytalan alakú folt a bőr válaszreakciója a túlzott napsütésre (esetleg valamilyen irritációra). A hiperpigmentációs vagy gyakran öregségi foltnak nevezett elváltozások a melanin fokozott és egyenetlen termelődése miatt alakulnak ki, és jobbára csak esztétikai problémát jelentenek. A megfelelő fényvédelemmel akadályozhatjuk a megjelenésüket és szaporodásukat, de a már meglévő foltok eltüntetéséhez komplexebb segítségre lesz szükség!


Az idővel elsősorban az arcon és kézfejeken megjelenő apró, barna foltok megjelenése és így halványítása, majd eltüntetése is egy összetett folyamat eredménye. Mivel a foltok jelenléte erősen kötődik a napfényhez, ezért az őszi/téli időszak tökéletes a pigmenthalványítás megkezdésére. A kúraszerűen alkalmazott kezelés otthon is elvégezhető, de az igazán látványos változásokat nem egy-két nap alatt fogod tapasztalni.

A tartós pigmenthalványítás és a bőr további védelme érdekében érdemes egyszerre védeni (fényvédővel) és ápolni a bőrt (hidratálóval, vitaminokkal), akadályozni az új foltok kialakulását (melanin termelés akadályozásával) és elősegíteni az új, már sérülésmentes bőrsejtek keletkezését!

Ha ezt a négy lépést egyszerre alkalmazod az őszi időszakban, a pozitív változások garantáltan nem maradnak el, és bőröd általános állapota is javul majd! A QMS Medicosmetics pigmenthalványító csomagja mindent tartalmaz, amire a sima, homogén és fiatalos bőrhöz szükséged lesz!

Az Őszi pigmenthalványító csomag három, otthon is teljes biztonsággal alkalmazható orvoskozmetikai terméket tartalmaz, amelyek kihozzák a bőrödből a legjobb formáját.

Even Tone Day & Night Serum a csomag lelke. Ez a pigmenthalványító szérum, ami a bőr színét adó melanin termelődését több ponton is gátolja, így akadályozza az új foltok kialakulását és segít eltüntetni a már meglévőket. Emellett az UV sugárzás bőrkárosító hatását is minimalizálja, ezzel is segítve egészségesen tartani a bőrt. A kis kiszerelésben érkező szérumot elég csak helyileg az eltüntetni kívánt foltokra és a kritikus területekre használni, így sokági kitart a 10 ml-es csomag is.

Antioxidant Day & Night Cream a kókuszolajas hidratálókrém kifejezetten ideális az őszi/téli időszakban, amikor a bőr hajlamosabb a kiszáradásra. Az anti-aging hatású krém simítja, feltölti és hidratálja az arcbőrt, ezzel is hozzájárulva az ideális működéséhez. Ami miatt extra segítséget nyújt a pigmenthalványításban, hogy a készítmény rendszeres használata aktiválja a bőr öngyógyító folyamatait, ezért a napkár okozta bőrsérülések hamarabb eltűnnek!

Gentle Exfoliant Sensitive Skin végül nem maradhatott ki a csomagból egy hámlasztó sem. Ez az érzékeny bőrre fejlesztett gyümölcssavas hámlasztó serkenti az új sejtek képződését valamint halványító és antibakteriális hatása van. A bőrt feszesebbé, tömörebbé, a bőrképet homogénebbé teszi. A kezelés első lépéseként használva felkészíti a bőrt az értékes hatóanyagok felszívására.

Építsd be a reggeli bőrápolási rutinba ezeket a termékeket (tisztítás, peeling, tonizálás, szérum, hidratálás, fényvédelem!) és a hatás nem marad el. A gyorsabb eredményekért és a biztos hatásért az otthoni kezelést kiegészítheted spa hangulatú szalonkezeléssel is. A Pigment Corrector Treatment egy 90 perces kellemes és relaxáló hatású kezelés. Teljesen fájdalommentes, sőt kifejezetten kényeztető hatású, miközben hatalmas hatóanyag mennyiséget juttatnak be a bőrbe, amit emellett tiszta oxigénnel is kezelnek, hogy egészségesebb, frissebb legyen és a foltok is gyorsabban halványodjanak!

Használd ki az őszi/téli időszakot a pigmentfoltjaid eltüntetésére, és egészségesebbnek, fiatalosabbnak érzed majd a bőrödet!