Védje bőrét a nyári kiszáradástól

Nyáron nemcsak a nap, a víz, de a légkondi is szárítja a bőrt, így bárhova is megyünk, mindenhol ki vagyunk téve a veszélynek. Ha ön sem akarja, hogy irritált, húzódó és kellemetlenül feszülő bőr kísérje napjait, vesse be a habkönnyű hidratáló habot!


A kiszáradt, feszülő bőr eleinte még nem kimondottan fájdalmas, de álladó kellemetlen érzéset okoz. Ráadásul ilyenkor jóval sérülékenyebb is a bőr. Egy karc vagy szúnyogcsípés is sokkal több kárt okoz a kiszáradt bőrön, ami nehezebben gyógyul.

Mindezt megelőzheti, ha a kiszáradás első jelére beveti a hidratáló maszkot, ami a !QMS Medicosmetics család egyik kedvenc nyári terméke. A habként és krémként is használható Hydro Foam Mask megnyugtatja a bőrt, gyulladáscsökkentő komponensei miatt még a leégés után is képes enyhet adni az irritált felületnek.

A nyugtató és tápláló készítmény a bőr regenerálásában is segít. Ehhez fel kell vinni a hab állagú krémet az arcra, majd 15 percig hatni hagyni. A felesleg bemasszírozható vagy egy puha vászonnal eltávolítható az arcról. Az eredmény szemmel láthatóan azonnal jelentkezik: a bőr rugalmasabb, üdébb és hidratáltabb lesz. A kellemetlen feszülésnek percek alatt vége!