Hűsítő arckezeléssel vészelje át a kánikulát!

A forró, száraz nyárnál már csak a párás meleget nehezebb elviselni. Ilyenkor nem kozmetikába, hanem vízpartra vágyik az ember, pedig a bőrnek ez előbbi tesz igazán jót. A modern szépségszalonokban léteznek kifejezetten tápláló, de hűsítő kezelések, amelyeket a nyári forróságra szabtak.


A bőregészséget elősegítő, fiatalító kezeléseiről ismert !QMS Medicosmetics termékcsalád legértékesebb elemeit ötvözi a Meet & Treat kezelés, amely már 40 perc alatt is látványos eredményeket képes elérni.

A kezelés három alappillére a legnagyobb forróságban is üzembiztosan hidratáló hialuronsav, ami visszaadja a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát. A bőrbe beépülő kollagén, ami nyugtatja és erősíti a bőrszerkezetet és kisimítja a ráncokat. Valamint a hatóanyagokat mélyre juttató, 98 %-os tisztaságú oxigén, amelyet a bőrre fújva élénkíti meg a bőr anyagcseréjét és vitalizálja a sejteket.

A fájdalommentes, sőt kifejezetten kellemes, lazító arckezelésnél az oxigén hűsítő hatása miatt még a legnagyobb kánikulában sem kell attól tartania, hogy kiizzadja a krémeket vagy rossz lesz a közérzete a hőség miatt.