3 hasznos kiegészítő a téli grillezéshez

A téli grillezés tagadhatatlan szépsége mellett megvannak a maga kihívásai is. A nagy hidegben muszáj alaposan felöltözni, ami megnehezítheti a grillezést. Ezzel a három kiegészítővel megkönnyítheted a téli sütögetést!


Bőr kötény

A hideg ellen felöltött több réteg ruhában nem olyan könnyű a grill körül manőverezni, ami bizony a ruha sérülését vonhatja maga után. Ha nem akarod, hogy a kabátodon perzselésnyomok legyenek, védd magadat tűzálló köténnyel, ami hőtől és a tűztől egyaránt óvja a ruhákat. A bőr kötény tökéletes megoldás erre!

Bőr kesztyű

A kesztyű mindig jó ötlet grillezéshez, de a hideg miatt nem árt olyan kesztyűt beszerezni, ami védi a kezeket a tűztől és a hidegtől is. Az 5 ujjas kesztyűkben könnyebb lesz fogni és a hosszúsága azt is lehetővé teszi, hogy a kabát vagy a pulcsi ujját is betűrd a kesztyűbe, védve ezzel a ruha anyagát.

Grill lámpa

Télen korán lemegy a nap, ezért elengedhetetlen a helyi világítás. Még ha a terasz vagy a grill feletti rész jól ki is van világítva, egy állítható fényforrásnak nagy hasznát veszed. A grill lámpák könnyen felszerelhetőek, mozgathatóak és erős fényükben egyszerűbb lesz a grillezés naplemente után is.