Kerámia grill, amit horgászni is magaddal vihetsz

A kerámia grillek nem csekély súlyukról ismertek. Nincs ezzel másként a Kamado Joe piros tojásgrillje sem, amely rendkívül hatékony hőtartásban, és a kerekei révén ugyan jól mozgatható, de az autóval beemelni már nem olyan könnyű. Itt jön képbe a Kamado Joe Jr., amit viszont már bátran magaddal vihetsz.


A Kamado Joe Junior a széria legkisebb darabja, ami "mindössze" 30 kg-ot nyom. Ez elsőre talán nem hangzik kevésnek, de nagyobb társainál sokkal egyszerűbb ki-és betenni az autóba, hogy magaddal vihesd horgászni vagy a nyaralóba, hogy ne kelljen ekkor sem lemondanod a frissen sült grillételekről.

Kis mérete ellenére nagy sütőfelülettel bír a grill és ugyanolyan hatékony, mint nagyobb társai. Kevés faszénnel is sokáig grillezhetsz, hogy a frissen fogott halakat azonnal el is készítsd.

Akár utazásokhoz, akár második grillnek használnád, érdemes most lecsapni rá, mert a családi kirándulások kedvenc grillje most két ajándékkal érkezik! Egy sear plate-tel és egy csirkesütővel, amin egy egész csirkét is gond nélkül elkészíthetsz!