Csokis-chilis fűszerkeverék a kísérletező grilleseknek

Az előre összeállított fűszerkeverékek kényelme mellett nehéz elmenni, de mi van ha nem akarsz mesterséges adalékokkal teletömött fűszereket vagy szívesen kipróbálnál különleges ízkombinációkat?


Pontosan ezen dilemma előtt álltak a JD's BBQ megalkotói is, akik 2018-ban végül létrehozták a saját márkájukat, hogy kiélhessék a BBQ iránti rajongásukat. Olyan fűszereket, keverékeket készítenek, amely prémium összetevőkből, adalékanyagok, ízfokozók és minden mesterséges kiegészítő nélkül jutnak el a vásárlókhoz.

A keverékeket kézzel állítják össze és olyan konténerekbe kerülnek, amely UV szűrővel is rendelkeznek, hogy a napfény se tegyen kárt az ízben vagy a színben. A hagyományos ízek mellett a kísérletező kedvűek is megtalálják a számításukat, például a kakaós-chilis fűszerkeverékkel.

A keveréket bátran ajánlják sertés és marhahúsok ízesítésére, amelyeket egyaránt gazdagít a kakaó kesernyéssége, a karamellizált cukorszemek édessége és a borskeverék valamint a magyar csípős paprika pikánssága.

A kakó természetes színe miatt a fűszerkeverék egy elég sötét kérget ad az ételnek, amelyből az evés során fokozatosan oldódnak ki az ízek. A csípősség például egészen a falat végéig szerényen meghúzódik a háttérben, hogy akkor előretörjön.

Ha szeretnél kipróbálni valami újat, izgalmasat és egészségeset, akkor a JD's BBQ Cocoa-Chili Rub remek választás.