Szombaton lesz a Nemzetközi Grillnap és Vásár az ország szívében

Az ország grillrajongói Szombaton az ország szívében lévő kis településre indulnak. Ürömön lesz ugyanis a grillezés éves nemzetközi bemutatója, a Nemzetközi Grillnap és Vásár. A világhírnek örvendő Peter Zeitler itt mutatja be a kültéri sütér fortélyait a magyar közönségnek, és ugyanitt követhetjük nyomon Antal Gábor a Limericki grill világbajnokság magyar sztárja lépéseit is egy igazi grillezett étel elkészítéséhez. 


Reggel 9 órakor nyílik a grilbemutató a Pest megyei Ürömön. A magyar grillezés mekkájának nevezett grillközpont a Broil King legnagyobb hazai grilláruházának otthont adó SpaTrend élményközpontban kapott otthont. Az itt kiállított közel 100 különböző grill, bbq, füstölő, pellet grill, a fatüzelésű OFYR lehetőséget ad arra, hogy a látogatók a grillezés teljes repertoárját kipróbálják. Az idei Nemzetözi Grillnap igazi kulináris meglepetésekkel és grillvásárlási lehetőségekkel lesz tele. Peter Zeitler a grilllezés már világbajnoki szinten is megoronázott királya igazi rögtönzött grilliskolát állít fel annak érdekében, hogy tudással gazdagodva térhessenek haza az ide látogatók. A tökéletes Steak elkészítésére mindenki kíváncsi, de biztosan nagy sikert arat majd a Buffalo csirkeszárnyak, a sertésszűz, a falapon késült lazac, vagy a csokiszuflé is. 

A rendezvényen a 2017-es Limerickben tartott grillvilágbajnokságon sikeresen részt vevő Antal Gábor sztárséf is jelen lesz, aki különleges receptjeinek bemutatásával teszi színessé a programot. Gábor többek között marhaszegyet, sertés bordát, pizzát készít majd, amit a jelenlévők is könnyen elsajátíthatnak. 

Ha egy különlegesen szép napra, vágysz, és éppen most szeretnél egy profi grillsütővel hazatérni, arra is lehetőség nyílik. Az ország talán legnagyobb választékú grilláruháza ezer négyzetméteren várja a grillezés rajongóit. 

Ne feledjétek: Június 1. szombat - reggel 9-este 18 óráig.

Címkék: