Vegyél hazait! – BBQ fűszerből is

Az köztudott, hogy a grillezés és BBQ sütés Amerikából indult hódító útjára, de szerencsére Európában, sőt kis hazánkban is egyre többen izzítják be a grilljüket szombat esténként – is. A legtöbb grill készülék, eszköz és kiegészítő ugyancsak a tengerentúlról érkezik, hiszen a nagy múltú grill cégek termékeiket a sok százezer felhasználói visszajelzés és saját tapasztalataik alapján, évtizedeken át tökéletesítették. De mi a helyzet a BBQ fűszerekkel és rubokkal? Rendeljük azt is külföldről, amikor kis hazánk híres zamatos fűszereiről? Hát persze, hogy nem! Engedjék, hogy bemutassuk Önöknek a JD’s BBQ Hungary fűszereit!


A pirospaprika és a fűszeres ételek szeretete a vérünkben van és el sem tudunk képzelni egy jó csirkepörköltet vagy halászlevet külföldi fűszerekkel. A méltán híres szegedi pirospaprika pedig nem csak a magyaros ételek ízesítőjeként állja meg a helyét. Felesleges külföldről importálni olyan fűszereket, melyek itthon is elérhetőek, ráadásul a lehető legjobb minőségben!

Erre jött rá a JD’s BBQ is, mely egy 30 éve fűszerekkel foglalkozó hazai családi vállalkozás grill fűszereket és rubokat gyártó cég 2018-ban létrejött márkája. Grill fűszereik csak prémium hozzávalókat tartalmaznak – például 100%-ban hazai szegedi pirospaprikát, továbbá mentesek mindenféle ízfokozótól, csomósodás gátlótól és tartósítószertől. Ők maguk, rendkívül szimpatikusan és alázattal nyilatkoznak vállalkozásukról:

„Hisszük, hogy bár a BBQ hazája Amerika, mégis a megfelelő hozzáállás, a prémium alapanyagok, és a végeláthatatlan fejlődni akarás képessé tesznek bennünket arra, hogy RUB-jaink maximálisan helyt álljanak.”

Termékeik között megtalálhatóak a klasszikus ízvilágot nyújtó fűszer keverékek és a különlegesebb, egyedibb ízek is. Jelenleg az alábbi négy ízben érhetőek el:

JD’s BBQ Basic Rub – egyszerű, de nagyszerű alap fűszerkeverék, mely főleg szárnyasokhoz és sertéshúshoz illik a leginkább. Kellemesen összetett, testes ízvilágú keverék, melyben nem dominál egyetlen fűszer sem, így akár „alapnak” is használhatjuk saját, egyéni fűszer keverékünk elkészítéséhez.

JD’s BBQ Sweet Rub – klasszikus, enyhén édeskés fűszerkeverék, melynek édes ízét a barnacukor adja. Főként szárnyasokkal és oldalassal alkot verhetetlen párost.

JD’s BBQ Cocoa-Chili Rub – ez a kakaós-chilis keverék igazán egyedi és extravagáns ízélményt nyújt. Főleg sertésoldalashoz és tarjához ajánljuk, de a kísérletezőbb kedvű grill fanatikusoknak megsúgjuk, hogy marhával is nyerő!

JD’s BBQ Spicy Coffee Rub – igazán különleges, testes és fantasztikus fűszeres-kávés keverék, mely főleg a marha- és sertéshúsokkal harmonizál a legjobban.

Kattintson ide, tudjon meg többet erről a különleges márkáról, válogasson kedvére a JD’s BBQ prémium fűszer keverékei között és támogassa ezáltal a hazai vállalkozókat!