650 fokra melegszik egy perc alatt az új grillgyújtó szenzáció

A fa, különféle fa chipsek és a faszén begyújtása nem a grillezés legkönnyebb része. Az olykor időigényes és nehézkes folyamat lerövidíthető egy begyújtó segítségével. Az elektromos, de hordozható, tehát hálózathoz nem kötött Looft Lighter X bárhol és bármikor használható!


A Looft Lighter X nagy testvére eddig is a grill és kandalló tulajdonosok kedvence volt. Hatékonysága, gyors felfűtése és hossza is kényelmes használatot és gyors begyújtást tett lehetővé. Az egyetlen hátránya, hogy hálózathoz volt kötve, tehát csak a konnektorra való csatlakozás után lehetett igénybe venni nagy tűzerejét. Kerti vagy tóparti grillezések, esetleg kemencék begyújtásakor ez okozhatott nehézséget. Ezt a hiányosságot küszöbölték ki a Looft Ligher X-szel, amely teljesen leválasztható a rendszerről. Akkumulátorának segítségével tényleg bárhol és bármikor használható. Újra és újra!

A kényelmes hosszt, a remek kialakítást és a csúszásgátló felületet megtartották az új egység tervezésekor, a beltartalom pedig, ha lehet, még hatékonyabb lett. A Looft Lighter X 60 másodperc alatt éri el a 650 C°-ot, boost gombjának segítségével pedig szabályozható a megfelelő oxigén áramlás, hogy a szunnyadó parazsat is pillanatok alatt újjáélessze.

A szerkezet alumínium hőpajzsa leszerelhető, hogy gyorsabban hűlhessen le a készülék és a használat után szinte azonnal el is lehessen pakolni. Használata kényelmes, egyszerű és nagy mértékben lerövidíti a fa vagy faszén beizzításának folyamatát. Faszenes, kamado vagy OFYR grillekhez, kandallókhoz és smokerekhez is hatalmas és gyors segítség az induláskor.