-
Parti csirke szárnyak füstösen, mártogatóssal
- írta: Peitli Csilla
- 2024.10.22
Füstös, fűszeres csirkeszárnyak, amelyek csak úgy etetik magukat, úgyhogy nyugodtan kezdhetsz dupla adaggal is. ...
-
Sült bárányszelet fetával és zöldborsóval
- írta: Peitli Csilla
- 2024.10.20
Friss ízekben gazdag bárány szelet zöldborsó pürével és krémes feta sajttal. ...
-
Csípős-édes sertés falatok
- írta: Peitli Csilla
- 2024.10.08
Ízletes nyárson sült hasaalja, amelyben az édes és csípős ízek dominálnak. Egy pohár sör mellé ideális parti étel. ...
-
Füstölt BBQ sertéstarja almával és édesburgonyával
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2024.09.29
Itt egy újabb őszi recept, mely még vasárnapi ebédként is megállja a helyét. Az alma savassága, az édesburgonya édessége és ...
-
Pekingi kacsa nyárson sütve
- írta: Peitli Csilla
- 2024.07.03
Ropogós bőr, ázsiai fűszerezésű szaftos hús, ami hamar a kedvencek között landol majd! ...
-
Nyárson sült marhahús brazil módra
- írta: Peitli Csilla
- 2024.06.25
A Brazíliában népszerű keresztfartő vagyis picanha minimális fűszerezéssel is tökéletes vasárnapi ebéd vagy parti étel! ...