A meleg burkolatok új generációja végre vízálló

Egy lakásfelújítás nyűgét felvállalni csak annak tudatában éri meg, hogy amikor elkészül, akkor egy szebb, tartósabb és jobban használható végeredményt kapunk. Ezért kell körültekintően kiválasztani a padlóburkolatot, ami meghatározza a helyiség hangulatát és jó esetben évekig szolgálja majd a családot. Szerencsére egyre jobb és nagyobb a választék itt is!


A melegburkolatot területén évekig kellett kompromisszumot kötni, hiszen a fa parketta meleg hatású, természetes, de puha, gondozást igényel és nem vízálló. A laminált burkolatok fedőrétege vékony, ezért hamar kopnak, ami újabb cserét és újabb lakásfelújítást hoz a belátható közelségbe. Ráadásul ez sem vízálló. 

Vizes helyiségekbe nem is nagyon gondolhattunk melegburkolatban, egészen a vinyl megjelenéséig. Ez a bukolattípus megjelenésében hasonlít(hat) a fa természetességére, felépítésében hozza laminált padló egyszerűségét, de a többivel ellentétben remekül bírja a vizet és a minőségi változatok karcállóssága is kiemelkedő.

A Parador vinyl padlóira mindez igaz, így végre kompromisszum nélkül mondhatsz igent a melegburkolatra, a lakás minden pontján. A fürdőből kiszállva nem kell a csúszós, hideg kövön egyensúlyoznod, választhatod a csúszásmentes, karc- és vízálló vinylt is.

Konyhába is bátran teheted, akár padlófűtés fölé is, ha télen is mezítláb lennél. Tisztítása rendkívül egyszerű, itt nincsenek fugarések (ahogy a csempék között), így nem ül meg a kosz a nehezen hozzáférhető helyeken. Merthogy itt nincs ilyen.

A több színben és mintával kapható minőségi vinyl padló hatalmas népszerűsége nem véletlen a Paradornál, győződj meg róla te is a szeptember 18-ig tartó SpaTrend Expón!