Lakásfelújítási támogatás burkolatra is - a jövő a lábaid előtt hever

Lépj a jövő útjára és a lakásfelújítási támogatás segítségével öltöztesd otthonodat 21. századi padlóburkolatba, amely garantáltan kiállja az idő próbáját. Minőségi alapanyagok, díjnyertes kialakítás és nagy színválaszték! Ez a Parador Modular One padlóburkolat!


A német minőség esszenciájaként ismert Parador padlóburkolatok új családja a Modular One, ami hozza a korábban megismert magas minőséget, kopás- és karcállóságot, de különleges részleteket is belecsempésztek a tervezők. 

Felületi kialakítása tökéletesen visszaadja a fa természetességét, de annak hátrányai nélkül. Meleg, puha, de nem kopik, fakul és a víztűrése is olyan kiemelkedő, hogy akár vizes helyiségekbe is letehető.

A modern házak követelményeivel összhangban lépés-és zajcsökkentő réteggel is rendelkezik, padlófűtés fölé is választható és igazi különlegessége, hogy a fahatású változatok mellett kőhatású felülettel is elérhető.

Így könnyen nyerhetsz egy meleg, könnyen tisztítható és karbantartható padlófelületet a kőburkolatok minden előnyével, de annak hidegsége és merevsége nélkül. Ráadásul a safe-lock rendszerének köszönhetően a Modular One könnyen, gyorsan és kosz nélkül letehető, nincs szükség csemperagasztóra és fugára.

Repítsd otthonodat te is a jövőbe ezzel a díjnyertes padlócsaláddal. A modernizálásra pedig akár a lakásfelújítási támogatást is igényelheted.