Ősszel se rakd el az árnyékolót

Ahogy az őszi hónapban csökken a Nap ereje, úgy kerülnek háttérbe az árnyékolók is. Csakhogy ezek a remek szerkezetek nemcsak nyáron, hanem ősszel is hatalmas szolgálatot tehetnek neked. Miért?


Az árnyékolók vagy napernyők, ahogy a nevük is sejteti, a napsugarak ellen nyújtanak védelmet, csakhogy a modern kivitelek tudnak még valamit: vízhatlanok. A vízlepergető tudásuk nemcsak a hirtelen nyári záporok alkalmával bizonyul életmentőnek, de az őszi esőzések alkalmával is hihetetlen hasznos.

Az árnyékoló alá elhelyezett kanapéról nem kell felpattanni ha elered az eső és nem kell kapkodni a grillezéssel sem, ha beborul az ég. Elég a grillt a vászon alá tolni (vagy eleve ide helyezni) és nincs akadálya az éjszakába nyúló grillpartinak.

Az Umbrosa által gyártott vízlepergető árnyékolók további nagy előnye, hogy rendkívül stabilak és szélállók. Az Umbrella Spectra Nature minden évszakban hasznos kiegészítője a kertnek és a fedetlen teraszoknak, mert segít meghosszabbítani a kint tölthető időt és kényelmesebbé tenni a kültéri pihenést.

Még ennél is nagyobb biztonságban érezheted magad a Renson árnyékolókkal! A Renson Camarque egy pillanatok alatt felállítható felépítmény, ami helyettesíti a fedett teraszt. A lamellás tető kialakítása beengedi a fényt és az ősszel oly vágyott meleget, de ha esősre fordulna az idő, akkor egy gombnyomással bezárható, hogy egy száraz kuckót nyerhess a zivatarban. A rendszer a lábakban elvezetett esőcsatornákkal és esőérzékelőkkel is rendelkezik, hogy használata még kényelemesebb legyen. Amikor a rendszer esőcseppeket érzékel, magától bezáródik, hogy az árnyékoló alatti terület száraz maradjon. A víz pedig nem a folyik össze-vissza a tetőről, hanem a kialakított esővezetők szépen és észrevétlenül levezetik a lábban.

Praktikus, kényelmes az árnyékoló, ami ősszel is ideális helyszín a kinti tartózkodásra. Legyen szél vagy eső!