Víztaszító melegburkolatok magas kopásállósággal a Paradornál

Könnyen lerakható, egyszerűen tisztítható és élethű melegburkolatokat készít a Parador, amelyek nemcsak puhák, de magas víz- és kopásállósággal is rendelkeznek. A luxus burkolatok titka az osztrák erdők ellenőrzött gazdaságaiból származó fa!


A Parador burkolatok kizárólag káros anyagok felhasználása és kibocsájtása nélkül készülnek. Hogy ez így is maradjon a cég csökkentette a kitermelés és feldolgozás helyszíne közötti távolságot és az előállításhoz felhasznált energiát is helyben, megújuló forrásból nyerik.

A Parador Vinyl padlói káros lágyítóktól mentesen készülnek, a kopóréteg kialakításához pedig poliuretánt használnak, amely rengeteg további előnye van a környezettudatosságon és az egészséges otthoni környezet kialakításán kívül is. A melegburkolatok ennek köszönhetik kiemelkedő tartósságukat, rugalmasságukat és könnyű használhatóságukat. A változatos kínálattal rendelkező Parador fa és hőhatású burkolatai is magas minőségüknek köszönhetően igazi örök darabok, amelyek hosszú éveken át dekoratív kiegészítői lesznek otthonodnak. Nem kopnak és a fózolt élek duzzadásvédelme azt is megakadályozza, hogy bejusson a víz, így nem kell az illesztések felázásától tartanod.

Innovatív gyártási technológiák segítségével minőségromlás nélkül csökkentették a kopásálló réteg vastagságát (0,3-0,55 mm), amitől alacsonyabb lett a nyersanyag-felhasználás. de még sem kell attól tartanod, hogy a nagy igénybevételnek kitett területek (konyha, előszoba, dolgozóasztal körül) idővel elveszítik színűket vagy mintájukat.

A gyártásba fektetett tudatosság minden apró mozzanata ott tükröződik a végeredményben. A kiváló minőségű, víz- és portaszító tulajdonságokkal is rendelkező felületi bevonat egy meleg, rugalmas, csúszásmentes és szemre is kellemes burkolatot eredményez. A Parador Vinyl, laminált és Modular ONE padlóinak hatalmas erőssége, hogy antibakteriálisak, antisztatikusak és víztaszítóak, ezért kiváló választás egészségtudatos és allergiás vásárlók számára is. Ráadásul padlófűtésre is lerakható.

Az élethű kő- és fahatású padlók többféle színben és dizájnban elérhetőek, így biztosan megtalálod az otthonodhoz illő szín- és formavilágot. Ha szeretnél többet tudni erről a kiváló burkolatcsaládról, akkor látogass el a Spatrend MaxCity üzletébe, ahol 140 nm-en vár a Parador bemutatóterme!