Aromás gőzfürdő saját otthonában is

Hamarosan beköszönt az ősz, a wellness szállodák igazi csúcsidőszakja, ahol bárki kiélvezheti a szauna, a masszázsmedence és a gőzfürdő előnyeit. Ha ön nem szeretne várni az egészségtudatos kikapcsolódásra, rendezzen be otthonában egy kis wellness sarkot. Könnyebb, mint gondolná.


A szauna sok helyet foglal, a masszázsmedencék pedig leginkább kültérre ajánlhatóak, de van egy olyan egészségmegőrző eszköz, amely akár a legkisebb lakásokban is gond nélkül elfér. Ezek a gőzkabinok, amelyek tulajdonképpen egy különleges kialakítású panellel rendelkező zuhanykabinok. Nem foglalnak nagy helyet, de a bennük rejlő lehetőséget a méretük nem korlátozza.

A Glass gőzkabinok teljesen zárt egységek, zuhanyzásra és gőzfürdő élvezetére egyformán alkalmasak. Nagyon hamar képes gőzt fejleszteni, ami jót tesz a bőrnek és a légzőszerveknek is. Ez utóbbinak különösen jó lehet, hogy a Glass Archimede Steam kabin illóolaj adagolóval is rendelkezik, így nátha esetén eukaliptusz vagy borsmenta olajjal is gőzölhet. A gőzkabin ezen kívül hangszóróval és LED fényterápiával is feszerelt, így a gőzölés valóban élmény lehet.