Jakuzzit az emeletre?

Kilencedik részével tér vissza a SpaTrend Wellness és Életmód Magazin, amelyből többet tudhatsz meg a terasztervezés kezdeti lépéseiről, az árnyékolókról, és társasházakba is könnyen telepíthető jakuzzikról!


A wellness témákat körbejáró fél magazin műsor hasznos tippekkel szolgál az otthoni pihenéssel és kikapcsolódás kapcsolatban. Vásárlási, tervezési tippeket és a legújabb, prémium kategóriás termékválasztékot is felvonultató adásban ezúttal a terasz vagy kert berendezésének kezdetéről is szó esett.

Hogyan kell nekiállni, mi legyen az első lépés és milyen információkkal felszerelkezve vágj neki a bemutatótermek felfedezésének? Többek között ezekre kapsz majd választ az adás első felében.

Ezt követően az emeltre vagy társasházi teraszokra is könnyen telepíthető jakuzzik kerülnek fókuszba. Szerencsére nem kell lemondanod a professzionális hidromasszázsról akkor sem, ha több fordulós lépcsőházakon, szűkebb folyosókon vagy beltéri ajtókon kell keresztül vinni a masszázsmedencét, míg eléri végső helyét! A Softub kör alakú kialakítása akár egy liftbe is befér, gurítható és mindössze 50 kilót nyom víz nélkül, ezért két ember kényelemesen a helyére teheti. Nem kell speciális gépekben vagy időigényes telepítési eljárásokban gondolkoznod, mindössze fél óra és már a helyére is került az összeszerelt, tartós és valódi hidromasszázst kínáló jakuzzi!

Végül pedig a prémium kategóriás könyökkaros árnyékolók legújabb generációját ismerheted meg, amelyek már egészen különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Az elektronikusan mozgatható árnyékolók között találsz olyat, amiben fényforrás található, amely szélérzékelővel van ellátva, hogy magától becsukódjon egy vihar esetén, sőt már akár applikációval rendelkező árnyékolót is választhatsz, hogy messziről is irányíthasd otthoni napernyődet.

Tudj meg még többet az egyes témákról a SpaTrend Wellness és Életmód magazin 9-dik részéből, amely (akárcsak a sorozat összes többi adása) visszanézhető a TV2 weboldalán vagy a SpaTrend Youtube csatornáján!