A négy évszak hangulata egyetlen wellness térben

A masszázsmedence ideális helye a kertben vagy a teraszon van, tehát kültéren. Mit csináljon tehát az értékesítő, ha beltéri bemutatótermében szeretné átadni a wellness életérzést az minőségi időtöltés iránt érdeklődőknek? Hát pályázatot hirdet lakberendezőknek, hogy szakértők hívják életre a tökéletes megoldást!


A SpaTrend ürömi bemutatótermének átrendezésére kiírt pályázata a nyilvános szakaszába lépett. A 16 döntős munkáit egyesével bemutatjuk, hiszen te is alakíthatod a végeredményt. A szakmai zsűri ítélete mellett egy közönségdíj is kiosztásra kerül, amelyben rád is számítunk.  Jöjjön hát Hargitai Gabriella munkája, aki az egész évben használható masszázsmedencék nyomán a beltérre is behozta a négy évszakot.

"A masszázsmedencék, kültéri bútorok és a kerti grillek egész évben használhatóak."

A négy évszakhoz négy tájegység is tartozik, így a bemutatóterem ezúttal egy utazásnak is megfelel. Kezdjük a kirándulást a téli-norvég részen, ahol természetes hatások, letisztultság és hívogató melegség vár. Ezt követheti a tavaszi-japán hangulatú tér finomságával és visszafogott színeivel. A pezsgő nyarat a francia Riviéra-hangulat mozgalmassá fényekkel és függönyökkel. Az őszi rész egy borvidék, borbár koncepcióval egészül ki, ahol a vöröses árnyalatok dominálnak.

Te melyiket fogadnál el a négy évszak közül? Ha tetszett a terv, akkor szavazz Hargitai Gabriella terveire, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

A tervező oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezővel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.