Buborékok, növények és fa elemek: ezzel teljes a wellness tér

Már egy aprócska wellness tér is sokat segít, hogy a pihenést minőségi környezetben tölthesd és tested, lelked felfrissíthesd egy nehéz nap után. Mit szólnál egy természetes hatású, elegáns és otthonos térhez?


A kültéri kikapcsolódást hirdető SpaTrend lakberendezési pályázatán jobbnál jobb tervek versenyeznek a szakmai zsűri és a közönség figyelméért. Te is szavazhatsz a kedvencedre, sőt biztatunk is tervek megtekintésére, hátha ihletet kapsz saját otthonos átrendezéséhez.

Karsai Ildikó és Kamenyiczki Kinga friss szemléletet hozott a wellness világába, mely egyszerre visszafogott és merész. Letisztult, természetes formavilágú termeikbe becsempésztek egy-egy felejthetetlen motívumot, amitől a termek képi világa sokáig velünk marad.

''Ha valami nem tökéletes, csak rajtunk múlik, hogy azzá tegyük!''

A lakberendező páros négy eltérő hangulatú, de egymást kiegészítő teret alkotott, amelyben a kültéri és beltéri dizájn is megtalálható. Akár teraszra, akár lakásba tervezel tehát wellness részleget, biztosan látsz majd kedvedre valót.

''Nincs annál nagyobb ösztönző, mint látni, hogy mások hisznek bennem!''

Neked melyik tetszik leginkább négy terület közül? Ha tetszett Karsai Ildikó és Kamenyiczki Kinga munkája, akkor szavazz a terveikre, hogy övék lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

A tervezők oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a hölgyekkel, letöltheted a konkrét tervezet, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.