Életérzés eladó: hogy nézzen ki a wellnessed

A wellness tér kialakítását érdemes már a lakás, terasz vagy ház tervezésekor bekalkulálni, vallja Magyarország egyik vezető wellness cége. Az elmúlt egy év felhívta a figyelmet arra, hogy a minőségi kikapcsolódásra alkalmas eszközöknek, minden teraszon ott a helyük. A SpaTrend 2020-ban megaprojectbe kezdett: teljesen újraálmodja bemutatótermét, hogy ügyfelei olyan térbe érkezzenek, ahol élmény az otthoni wellness tér megvalósítása. Ebben volt segítségére ezúttal Lovász Viktória, akinek nem újdonság a egy wellness tér megalkotása.


A SpaTrend, az egyik legnagyobb hazai wellness termékeket, kerti bútorokat, grill konyhákat, árnyékolókat bemutató cég pályázatot írt ki bemutatóterme teljes megújítására. A cél az volt, hogy az otthoni wellnessről álmodó ügyfelek egy olyan bemutató térbe érkezzenek, ahol igazán jól érezhetik magukat, és ami inspiráló ötletekkel segíti őket egy kényelmes és praktikus kül- vagy beltéri wellness világ otthoni megvalósításában. A pályázatra a IDV Stúdió tulajdonosa is jelentkezett. Nemcsak kihívást látott a SpaTrend bemutatótermének az újra gondolásában, hanem azt is szerette volna megmutatni, hogy wellness vállalat számára a termékek bemutatása valódi és feledhetetlen élményt is jelenthet.

 Milyen ötletekkel, milyen életérzéssel állt elő a főleg nagyobb projekteket tervező Lovász Viktória? A 16 döntős egyikeként most az ő tervei és gondolatai következnek.

"Háromféle reakció létezik egy tervezett alkotásra-Igen, Nem és Hűha! A Hűha a cél'' Milton Glaser

A színeket meghatározó barna, kék és zöld vonal kontúros és harmonikus összképet eredményez, amelyben jól elkülönülnek az eltérő életérzést kínáló egységek. Városi, modern környezetbe képzeled el medencédet? Vagy terméskőre hajazó háttér és mediterrán stílus áll hozzád közelebb? A bemutatóterem átalakításához készített tervekből meríts ihletet és ha tetszett Lovász Viktória munkája, akkor szavazz terveire, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

A tervező oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a laberendező

vel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.