Ötletmozaikok wellness térhez

Az IKEA boltok egyik nagy előnye, hogy olyan környezetben mutatják be termékeiket, ahogyan aztán otthon is találkoznánk velük. Ettől sokkal személyesebb és valóságosabb lesz az élmény. Wellness térrel is működne ez a koncepció?


Kerti bútorok, masszázsmedencék és grillek seregei állnak a SpaTrend ürömi bemutatótermében, de vajon tényleg fontos a felelős döntéshez, hogy minden színből és típusból kiállításra kerüljön egy-egy darab? A bemutatóterem újratervezésére kiírt pályázat versenyzője szerint a válasz: nem!

Mikó Rita tervező szerint az életérzés átadása és az otthonihoz hasonló elrendezési lehetőségek bemutatása sokkal szemléletesebb képet ad, mint a színvariációk felsorolása.

"A TE OTTHONOD AZ ÉN SZENVEDÉLYEM!''

Pályamunkájában ezért arra koncentrált az többféle stílusú és eltérő funkcióval bíró wellness eszközöket úgy párosítsa össze, hogy azok egy, otthon is megvalósítható, képpé álljanak össze.

Ha tetszett Mikó Rita munkája, akkor szavazz terveire, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

Az Mikó Rita oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezővel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.