Természeti formák inspirálta wellness részleg

A wellness életérzése szorosan kapcsolódik a kültérhez és a természethez. Ezért ehhez nyúlt ihletforrásért Miron Zsolt tervező is, amikor újraálmodta az ország egyik legsikeresebb wellness termékeit árusító üzlet bemutatótermét.


A természetes színek, anyagok és a növények jelenléte eddig sem volt nélkülözve a SpaTrend pályázatán, de most bemutatásra kerülő döntős, ennél is mélyebbre nyúlt ihletért.

Miron Zsolt olyan ősi és lenyűgöző elemeket vett át a természet kincstárából, mint a sarki fény vagy a tüzes vulkán.

''A világon nincs jobb tervező, mint maga a természet.'' Alexander McQueen

A sarki fény folyékony bája tökéletesen illik a masszázsmedencék fodrozódó vizéhez, míg a tűz elementáris ereje a grillek stílusos kísérője. A két teljesen ellentétes hatású részre osztott bemutatótér elegáns, mozgalmas, de nem zsúfolt.

El tudnád képzelni ezt az extravagáns megjelenést otthonodban? Ha igen, akkor szavazz Miron Zsolt terveire, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

Az Miron Zsolt oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezővel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.