Prémium padlóburkolatok kedvező áron

A kiváló német padlómárka, a Parador, nyári vásárt tart augusztus 31-ig, így egyedi kedvezményekkel szerezheted be a tartós, designos és vízálló melegburkolatok a lakás minden helyiségébe. Csapj le a lehetőségre és többet nem lesz gondot a padlóval!


A Parador az első osztályú, környezettudatos módon előállított padlók szakértője, több évtizedes múlttal a háta mögött. A több design díjat is besöprő cég kiváló alapanyagokkal és innovatív fejlesztések dolgozik, amelyek elnyűhetetlen burkolatot eredményeznek. A többféle burkolatot kínáló cég termékei olyan elegánsak és időtállóak, hogy biztosan nem akarod lecserélni majd őket pár év múlva, és szerencsére erre nem is lesz szükség, hiszen rendívül strapabíróak. Nem kopnak, vízállóak, portaszítóak és a parafa rétegnek köszönhetően tompítják a hangot valamint védik az ízületeket. 

A kínálatban találsz készparkettákat, vinyl és laminált burkolatok, de ott van a Parador legújabb fejlesztése, a Modular ONE is. Ennek a típusnak nagy erőssége, hogy ötvözi a faparketta, a lamintált burkolatok és a vinyl legjobb tulajdonságait. És nemcsak fahatású, hanem kőhatású változatokban is elérhető.

A kőhatású Modular ONE megjelenésében hozza a hidegburkolatok eleganciáját és tartósságát,de a melegburkolatok otthonos érzete, melegsége és puhasága is megtalálható bennük. Ráadásul mivel ezek is vízállóak, impregnált illesztésekkel, ezért fürdőszobába és konyhába is bátran letehetőek. 

A Parador padlói örök darabok, amelyeket könnyű letenni a klikkes rendszernek hála, kellemes rajtuk a járás, por- és víztaszító és zajcsökkentő réteggel vannak ellátva és padlófűtés fölé is tehetőek. Ezek a prémium minőségű burkolatok tudják mindazt, amit elvársz egy padlótól. Sőt, még annál is többet!

Most mindez ráadásul kedvezményes áron a tiéd lehet! Ha augusztus 31-ig beszerzed kedvenc padló(i)dat, akkor a nyári padlóvásár egyedi árait élvezheted. A kínálatot megtekintheted online vagy személyesen a bemutatóteremben, ahol egy 140 m2-es sétálóutcán tekintheted, tapinthatod meg a német padlókat, a Parador MaxCity-ben!