Törhetetlen poharak az ünnepekre is

Válaszd Hollandia legelismertebb gyártójának törhetetlen poharait az ünnepi asztalra, és nem kell többé aggódnod a szilánkok miatt!


A Happy Glass poharak ugyanúgy néznek ki, mint üvegből készített társaik, de anyaguk egy törhetetlen, erős műanyag, amely nem csorbul vagy törik még leejtés esetén sem. A holland gyártó termékei kinézetre hű másai az elegáns üveg poharaknak, de sokkal ellenállóbbak azoknál, hogy ne kelljen aggódnod a potenciális balesetveszély miatt.

Az ünnepi asztalon is megállják majd a helyüket, nem kell kompromisszumot kötnöd, ha gyerekek számára is biztonságos poharakat keresel.

Törhetetlenségük miatt nagyon népszerűek kerti partikon, medencés bulikon, de érdemes beszerezni őket akkor is, ha nem akarod, hogy a poharak fogyóeszközök legyenek a háztartásodban.

Ideálisak kiadó lakásokba, gyerekes, kutyás háztartásokba, de tulajdonképpen bárkinek ajánlhatóak, aki nem szeretne szilánkokkal vesződni.

A Happy Glass szériája között a vizespoharaktól a kancsókon át a boros poharakig mindent megtalálsz, hogy egy szettből válogathasd össze otthonod poharait.

A Black Friday keretein belül most kedvezményes áron hazaviheted a fehérboros szettet, ami hat poharat tartalmaz. Ezekkel az elegáns poharakkal díszítheted az ünnepi asztalt, és vendégeit (akárcsak a poharak) biztonságban lesznek!