Ünnepi vacsora törhetetlen poharakkal

Hollandia legelismertebb gyártójának törhetetlen poharaival eggyel kevesebb dolog miatt kell majd aggódnod az ünnepi asztal körül. Az elegáns, üveghatású poharakkal biztosan nem lesz gond a szilánkok miatt!


A Happy Glass törhetetlen poharak ugyanúgy néznek ki, mint üvegből készített társaik, de anyaguk egy törhetetlen, erős műanyag, amely nem csorbul vagy törik még leejtés esetén sem. A holland gyártó termékei kinézetre hű másai az elegáns üveg poharaknak, de sokkal ellenállóbbak azoknál, így még az ünnepi asztal körüli nyüzsgésben sem kell aggódnod a potenciális balesetveszély miatt.

A boros, üdítős, pezsgős poharakról első pillantásra meg sem mondanád, hogy nem üvegből készülnek. Jól mutatnak majd a feldíszített asztalon karácsonykor és szilveszterkor is. Ha nem szeretnél kompromisszumot kötnöd az ünnepi asztal megjelenésében, de a gyerekek számára is biztonságos poharakat keresel, a Happy Glassra számíthatsz.

Az eldobható műanyag poharakhoz hasonlóan nem okoznak sérülést, nem törnek és repednek, de azokkal ellentétben nem csak egyszer tudod őket felhasználni. A Happy Glass poharak környzettudatos választások, amiket hosszú évekig használhatsz. Tartósságuk és törhetetlenségük miatt nagyon népszerűek például kerti partikon, medencés bulikon, de érdemes beszerezni őket akkor is, ha nem akarod, hogy a poharak fogyóeszközök legyenek a háztartásodban.

Ideálisak kiadó lakásokba, gyerekes, kutyás háztartásokba, de tulajdonképpen bárkinek ajánlhatóak, aki nem szeretne szilánkokkal vesződni. Ha szereted a nagy bulikat és örülsz, ha a család nálad gyűlik össze az ünnepekre, akkor ezekkel a könnyen variálható poharakkal biztonságosabbá teheted otthonodat.

A Happy Glass termékei között a vizespoharaktól a kancsókon át a boros poharakig mindent megtalálsz, hogy egy szettből válogathasd össze otthonod poharait.

Csapj le most a törhetetlen poharakra és még a teljes kínálatból válogathatsz az ünnepekre!