Még tart a Parador nyári padló vásár, használd ki!

A kimagasló minőségű Parador padlóburkolatok nemcsak elegánsak, hanem tartósak, kopásállóak és a nedvességnek is ellenállnak. Évtizedekig nem kell burkolatcserén gondolkodnod, ha a német minőséget választod! Csapj le most a nyári kedvezményes ajánlatokra, és szerezd be a prémium minőségű padlóburkolatokat csökkentett áron!


A széles választékban elérhető Parador padlóburkolatok minőségben, megjelenésben és képességeikben is kimagaslóak. A német márka egyedülálló módon ötvözi a legmodernebb gyártási eljárásokat az igényes kinézettel és a vevők elvárásaival. Parketták, laminált padlók és viníl burkolatok sokasága mellett a cég egy igazán különleges, díjnyertes burkolatot is piacra dobott: ez a Modular One, ami megjelenésében tökéletesen utánozza az élő fát, de nem tartalmazzák annak gyengeségeit. A Parador burkolatoknak rendkívül magas a karc- és kopásállóságuk, duzzadásvédelemmel vannak ellátva és antisztatikusak, antiallergének!

A lakás minden helyiségébe ajánlottak, még a vizes helyiségekbe is bátran használhatod őket a víztaszító hordozórétegének köszönhetően. A hagyományosan hidegburkolatos helyiségekben, mint a konyha vagy a fürdőszoba is élvezheted a könnyen tisztítható, rugalmas és parafa rétegének köszönhetően az ízületekhez is kíméletes melegburkolatokat. Padlófűtés felé is ideális, így valóban elmondható a Paradorról, hogy minden vásárlói igényt képes kiszolgálni. 

A prémium minőségű padlók a legkiválóbb faanyagokból, hosszú szárítás után készülnek környezetbarát módon, és nem túlzás azt állítani, hogy évtizedekre készülnek. Nem kell kopástól, karcolódástól vagy a safe klikkes módszerrel lerakható darabok éleinek lepattogásától tartanod. Még a fa padlók legnagyobb ellensége, a víz sem képes benne kárt tenni. A Parador padlók ugyanis lenyűgöző ellenállást mutatnak a nedvességgel szemben. Ez nagy részben az élek impregnálásának köszönhető, ami segít, hogy még az illesztéseknél se tudjon bejutni a víz a burkolat alá. A vízvédelemhez az is hozzájárul, hogy a felső (fa erezetet vagy hőhatású mintázatot hibátlanul utánzó) dekoratív réteg nagy sűrűségű HDF lemezekre van ragasztva, amely megakadályozza a nedvesség felszívódását.

Ezeknek köszönhetően őrzi meg a padlóburkolat a formáját, nem nyílnak szét az illesztéseknél a laminált lapok, nem recsegnek, ropognak a lapok évek múltával sem. Ha szeretnél te is egy örök darabot az otthonodban, aminek elhasználódásától nem kell tartanod, akkor nézz körül a Parador választékában és használd ki a nyári akciót!

Augusztus 31-ig még kedvezményes áron veheted meg az akcióban részt vevő laminált padlóburkolatokat, amelyeket személyesen is megtekinthetsz a 140 m2-es sétálóutcát is tartalmazó bemutatóteremben!