Válassz padlót több évtizedre

A kimagasló minőségű Parador padlóburkolatok nemcsak elegánsak, hanem tartósak, kopásállóak és a nedvességnek is ellenállnak. Évtizedekig nem kell burkolatcserén gondolkodnod, ha a német minőséget választod!


A széles választékban elérhető Parador laminált padlók megjelenésükben tökéletesen utánozzák az élő fát, de nem tartalmazzák annak gyengeségeit. Rendkívül magas a karc- és kopásállóságuk, duzzadásvédelemmel vannak ellátva és antisztatikusak, antiallergének!

A fa padlók legnagyobb ellensége azonban a víz, amellyel szemben a Parador padlók lenyűgöző ellenállást mutatnak. Ez nagy részben az élek impregnálásának köszönhető, ami segít, hogy még az illesztéseknél se tudjon bejutni a víz a burkolat alá. A vízvédelemhez az is hozzájárul, hogy a felső (fa erezetet hibátlanul utánzó) dekoratív réteg nagy sűrűségű HDF lemezekre van ragasztva, amely megakadályozza a nedvesség felszívódását.

Ezeknek köszönhetően őrzi meg a padlóburkolat a formáját, nem nyílnak szét az illesztéseknél a laminált lap, nem recsegnek, ropognak a lapok évek múltával sem.

Lerakása nagyon egyszerű a klikkes rendszerének köszönhetően és padlófűtésre is bátran tehető!

Ezt a magas minőségű burkolatot biztos, hogy nem kell majd lecserélnek pár év múlva elhasználódás, kopás vagy vízkár miatt!