A gázgrillek koronaékszere

A gázgrillek precizitása, eleganciája és gyors felfűtése rendkívül népszerűvé teszi a minőségi darabokat, amelyek mindig kiszámíthatóak, könnyű őket használni és hosszú évekig szolgálják a családot. A Broil King Crown grillje is egy ilyen gyöngyszem!


A Broil King Crown 490 a közepes méretű grillek közé tartozik, amelyben rengeteg lehetőség rejlik. Elegáns megjelenéséhez legalább annyira hozzájárul klasszikus formavilága, mint fekete porszórt rozsdamentes acél szekrénye, teteje és polcai. A fekete és a fém szín remekül kiegészíti egymást, könnyen tisztán tartható és nagyon megbocsájtó a szennyeződésekkel kapcsolatban.

A grillen négy, külön és együtt is működtethető gázégő található, amihez az egyik polcba rejtett oldalégő csatlakozik. A polcok lehajthatóak a könnyebb tárolás érdekében, a rajtuk lévő fogasok pedig grilleszközök elhelyezését teszik lehetővé. A grillen minden négyzet centimétert kihasználtak a tervezők, hogy egy funkcionális, izgalmas, hatékony kültéri sütőt alkossanak, amit öröm használni.

A grill sütőtere öntöttvas rácsokat és porcelánbevonatú melegentartó rácsot tartalmaz, és viszonylag alacsony a belmagassága a tető lehajtása után, ami hozzájárul a gyors felfűtéséhez. A szeretsz spontán grillezni, akkor a Crown 490 remek partner lesz ehhez. Gyorsan, precízen felfűthető, egyszerre akár többféle ételt is készíthetsz rajta és még az oldalégőn is sülhet a köret vagy sűrűsödhet a szósz.

Az oldalpolcok megkönnyítik az előkészítési munkálatokat, a sütést és a tálalást, míg a grillszekrény a végső elpakolásban és a gázpalack elhelyezésében nyújt hasznos segítséget. A rakodófelületnek és a polcoknak köszönhetően a grill egy mini kültéri konyhával is felér, amin pultok, asztalok és szekrények nélkül is öröm a sütés.

Közepes méretű grillként a kisebb (de nem mini) teraszokon is elfér, 72 kg-ját négy darab, fékezhető kerekével könnyen mozgathatod. Bár nem mobil grill, a teraszon, kertben való mozgatása nem lesz probléma, mert nagy kerekei megbirkóznak a kültéri viszonyokkal.

Első grillnek kifejezetten jó választás, de vásárlás előtt azért érdemes személyesen is megtekintened, mert úgy tudod igazán átérezni és értékelni a magas minőségű anyagok használatát, a funkcionális konstrukciót és az ötletes apróságokat. Látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és beszélgess el a grillszakértőkkel, hogy megtudd, valóban a te álom grilled-e a Crown 490!