Készülj törhetetlen poharakkal a szüreti bulikra

Ahogy az idő hidegebbre fordul, korábban sötétedik és elkezdődik az iskola, úgy a nagy kerti partiknak is lassan vége szakad. A szüret és a must, na meg az új bor ünnepe azonban remek apropó egy kis kültéri összejövetelhez, mielőtt végleg eltennéd a kerti asztalt. Idén készülj elegáns törhetetlen poharakkal, hogy eggyel kevesebb dolog miatt kelljen aggódnod!


A színes és/vagy eldobható műanyag poharaknak  megvan a maguk helye a háztartásban, de a szüretet középpontba állító mulatság nem az az alkalom, amikor abban szervíroznánk a társaságnak az italt. A friss mustnak és a jó bornak meg kell adni a tiszteletet, hogy olyan pohárból fogyaszthassuk, ami a kihozza a színüket és zamatukat. Az üvegpoharak kétség kívül elegánsak, de törékenységük balesetveszélyes! Ezért állt elő a törhetetlen változattal Hollandia legelismertebb gyártója, a Happy Glass.

A cég által forgalmazott poharak és kancsók kiváló minőségű műanyagból készülnek, amelyek a megszólalásig hasonlítanak az üveg változataikra. Kinézetük, fogásuk és tapintásuk is hozza azt az első osztályú színvonalat, amit a legjobbaktól megszokhattunk. Azzal a különbséggel, hogy a Happy Glass poharai nem törnek, csorbulnak vagy repednek meg egy kis koccanástól. Sőt, még a leejtéstől sem.

Emiatt különösen alkalmasak kültéri mulatságok főszerepére, ahol könnyen történhetnek balesetek. Nyári kerti partikon, medencés összejövetelen, gyerekzsúrokon és nagy létszámú, zsúfolt bulikon ugyanúgy ott a helyük, mint az őszi mulatságokon, ahol bőségesen folyhat a bor. A törött poharak és az éles szilánkok miatt biztosan nem kell aggódnod, ha a Happy Glasst választod!

Élvezd a törhetetlen poharak kompromisszummentes eleganciáját és biztonságát! Nézz szét a választékban!