A legszebb napernyők a GardenTrend kínálatában

Egy jól kiválasztott minőségi napernyő, nemcsak hasznos társ a kültéri pihenés során, hanem hangulatteremtő design tárgy is lehet. Az érdekes formák, a megnyerő színek és az okos megoldások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes időt tölts a kertedben a napernyő védelmében!


A GardenTrend kínálatában időjárás- és időtálló kerti bútorokat találsz, közöttük a vízlepergetéssel is megtámogatott árnyékolókat, amelyek kibírják a nyári záporokat is. Az UV fényre sem érzékeny vásznak nem fakulnak vagy foltosodnak erős napsütés hatására sem, ezért még évek múltán is változatlan minőségben élvezheted a napernyőd előnyeit.

A minőségi kialakítás és részletgazdag megjelenés nemcsak a vászonra, hanem a tartóoszlopra és a nyitó-záró szerkezetre is vonatkozik. Ezek a nagyméretű és többségében oldalkaros kialakítású árnyékolók könnyen kezelhetőek és sokféleképpen állíthatóak, hogy minél pontosabban lekövethessék a nap mozgását. A kiváló minőség tehát közös, de a kinézetük mégis nagyon más. Jöjjön a három kedvencünk!

Icarus

A legendás görög hősről kapta nevét a belga Umbrosa cég különleges árnyékolója. A napernyő oldalkaros, hogy maximálisan kihasználhasd az árnyékos területet, amit a kar ívelt kialakítása még hangsúlyosabbá tesz. Az egyszerre régies és modern megjelenésű ernyő fel- és lehajtható, valamint 360 fokban elforgatható. Vízlepergető és kiválóan bírja a szelet is. Ha egyedi hangulatú megoldásra vágysz otthonodban, ami nem megszokott, de mégis tökéletes árnyékot ad, akkor ismerkedj meg Icarussal!

Ugyancsak az Umbrosa modellje a Spectra UX Nature. Színeiben és formavilágában is természetközeli megjelenése modern és romantikus kertekben is megállja a helyét. A tartószerkezetben a zöld és a faszín dominál, míg a vászon egy kellemesen világos (marble) színt kapott. Az ernyő formája - összhangban a természeti témával - levél formájú és kifeszítettsége a napvitorlákat idézi. Ez az elegáns, szerethető és otthonos árnyékoló vízlepergető, ezért medence partra, vízparti nyaralókba és jakuzzik fölé is ajánlható!

Végül jöjjön a Jardinico egyik közkedvelt darabja, a Marbella Delux LED változata. A korábbi árnyékolókkal ellentétben az ernyő formája klasszikus négyzet (3mx3m), de ugyancsak oldalkaros a kivitelezés. Ennél az árnyékolónak formavilág helyett a szín kap központi szerepet, illetve, ahogy a nevéből sejteni lehet, a beépített világítás. A vászon két sötétebb színben érhető el (Black, Charcoal) és a tartóoszlop is ehhez igazodóan fekete vagy szürke lehet. A sötétebb tónusú napernyő komorságát a belső bordákba szerelt LED világítás enyhíti. A világítás erőssége állítható, hiszen nem mindegy, hogy munkához, olvasáshoz vagy baráti beszélgetésekhez, esetleg romantikus borozásokhoz használod a fényforrást. Az itt használt Olefin textil vízlepergető és 29 km/h szélsebességig biztonsággal használható masszív gránittalpa miatt.

Ha szeretnél még többet megtudni a GardenTrend kínálatáról vagy személyesen is kipróbálnád a bemutatott árnyékolók használatát, akkor látogass el a bemutatótermek egyikébe és kérd a szakértők segítségét, hogy megtaláld a kertedhez és hozzád leginkább illő minőségi napernyőt!