Profi segítség az otthoni grillezésben

Érdekel a grillezés, de még nem mozogsz magabiztosan ezen a terepen? Bővíteni szeretnéd ismereteidet, esetleg új fogások emelnél be a repertoárodba? Tanulj profiktól és lesd el azokat a fogásokat, amelyek sikeressé teszik a kerti sütést! Workshopok kezdőknek és haladóknak!


A Grillpláza több, mint egy webshop! A grillezés iránt elhivatott csapat nemcsak a legújabb grilleket és kiegészítőket hozza el neked, hanem segít mélyíteni grilles ismereteidet is kiscsoportos workshopjaival. Az alapozó kurzus mellett már gyakorló grillezőknek kínált haladó tanfolyam is elérhető. Ezeken a pár órás eseményeken profi szakácsoktól és séfektől lesheted el a grillek használatát, jobban megismerheted az alapanyagokat és a közös sütés során gyakorolhatod a tanultakat. 

Az alapozó workshopon Diószegi Dani grillszakértő és Czinege Tamás, a Gastro-Hack grillmestere készít grillételeket gázos és faszenes grilleken, valamint bevetésre kerül a vertikális szmóker is. A sütések során első sorból követheted az előkészületektől kezdve a tálalásig a folyamatot és elsajátíthatod a különféle sütési technikákat. A végén pedig az ételek kóstolója sem maradhat el! Lesz malaccsászár, csülök, sertés oldalas, steak, csirkés és kacsát tartalmazó fogás is. Az ételek többféle grillen készülnek, hogy minél szélesebb ismeretekre tehess szert, így a tanfolyamra akkor is érdemes eljönni, ha még grillválasztás előtt állsz. Már csak azért is, mert a belépőjegy ára levásárolható! Találkozhatsz gázgrillel, faszenes, kamado grillekkel és a kanadai Broil King vertikális smokerével.

A haladó workshopon már te is a séfek közé állhatsz és a gyakorlatban is kipróbálhatod magad. A kötény felkötése után jön a grillek begyújtása, az ételek előkészítése, majd Czinege Tamás irányításával kezdődhet a sütés. Egy saját BBQ szósszal kezelt oldalas elkészítését tanulhatod meg a hozzá illlő Coleslaw salátával, amelyet aztán haza is vihetsz. Az alapanyagokról és a grillekről a szervezők gondoskodnak, neked csak a kíváncsiságod kell magaddal hoznod. A sütéshez választhatsz gázgrillt és kamado grillt is igény szerint.

A, kötetlen hangulatú rendezvények 10 órakor kezdődnek és délutánig tartanak, ezért érdemes egy egész napot rászánni az eseményekre. Jöhetsz egyedül vagy barátokkal, családdal! A workshopok folyamatosan indulnak, de érdemes időben megvenni a jegyeket, mert a havonta egyszer tartott alkalmak hamar betelnek. A haladó workshopon ugyanis egyszerre csak 15-en vehetnek részt, hogy mindenkire több idő jusson!

Mélyítsd el grilltudásodat barátságos és informatív környezetben, szakértők segítségével, és kápráztasd el tudásoddal szeretteidet a nyári grillszezonban! Tudj meg többet a workshopokról és a jegyvásárlásról!