Időjárásálló hangszórók a kertbe

Te is azok közé tartozol, akik számára a zene nélkül elképzelhetetlen a kerti kikapcsolódás? Akkor az Escape kültéri hangszórókat neked találták ki. Pihenéshez, grillezéshez, bulihoz és kertészkedéshez is remek társ tiszta és erős hangjával és időjárásálló kialakításával.


Az Escape kültéri hangszórói megbízható és szerethető társak a kerti pihenésben. Megjelenésükkel, hangzásukkal és kültéri kialakításukkal külön-külön is levennének a lábunkról, de így együtt egy olyan fantasztikus modellt hoztak létre, amely hosszú évekig hozzájárul majd a minőségi időtöltéshez a teraszon. Tartós kialakítása és páratlan hangzásvilága megkönnyíti a zene beintegrálását a kültéri pihenésbe.

Zsinór nélküli kidolgozása és esőnek, szélnek és pornak is ellenálló designja révén nem lesz útban, nem kell kerülgetni és nem kell folyton ki-be hurcolni a kertbe, amikor kiülnél mondjuk egy kávéra. A hangszórót bátran kint hagyhatod az év 365 napján, anélkül, hogy minőségromlástól kellene tartanod.

Az Escape hangszórók dekoratív megjelenése nem tolakodó. A visszafogott, egyszínű változatok könnyen beleolvadnak a modern környezetbe. Irányításuk történhet a hangszóró gombjaival vagy akár a telefonodról is, ami még kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a használatát. Az alkalmazáson belül arra is lehetőség van, hogy "összeköss" két hangszórót és sztereóban hallgasd kedvenceidet.

Ha egy profi hangzással rendelkező, sokoldalú és vízálló hangszórót szeretnél a kertbe vagy a teraszra, akkor az Escape modelljeire biztosan számíthatsz. Igényes zeneszeretőknek segít az Escape, hogy kihozzák a legtöbbet a kültéri kikapcsolódásból! Hagyd, hogy téged is elragadjon a zene!

Szeretnéd személyesen is tesztelni a kültéri hangszórókat, akkor irány a SpaTrend Expo (május 12-ig) és hallgasd meg a saját füleddel meggyőző hangzását!