A tökéletes nyári grill

Amikor kint tombol a kánikula és nemcsak a tűzhely plusz melegére nem vágyunk, de a tartalmasabb ételeket is szívesen cseréljük könnyed falatokra, jöhet a gyors és hatékony gázgrill!


A minőségi gázgrillek ideális nyári grillek, mert gyorsan felfűtenek, precízen beállíthatóak, tehát nem kell sokáig mellettük ügyeskedni a hőfokkal a hőségben és pillanatok alatt elkészül rajta a vékony hús, sajt, hal.

A Broil King kanadai grillcsalád precíziós égőit külön-külön is beállíthatod, így elég csak a grill egy részét felfűteni pár szelet húshoz.

Egy gyors cézár saláta vagy lazac, netán grill sajt elkészítése tényleg percek kérdése, utána visszavonulhatsz a lakás hűvösébe egy frissítő koktéllal és a finom, de könnyed és ízletes vacsoráddal.

A gázgrillen bármit elkészíthetsz, amit egy hagyományos sütőben szoktál, sőt akár még a mikrót és a vízforralót is kiválthatod vele, ha nem akarod ezekkel sem feleslegesen melegíteni a lakást!

A grillezés ráadásul remek családi program, amiből még a legkisebbek is kivehetik a részüket. Hozhatják az alapanyagokat, keverhetik a salátát és megteríthetnek egy terasz vagy fa hűs árnyékában, hogy a család együtt élvezze a nyári estét.

Ha még nincs grilled, de szeretnél nyáron egy kinti konyhát, akkor itt a lehetőség, hogy beszerezd a saját gázgrilled, amit aztán akár minden nap használhatsz!