Asztali grill romantikus vacsorákhoz

Még a legkisebb teraszon sem kell lemondanod a grillezés öröméről és a grillételek különleges aromájáról az OFYR Tabl'O asztali grillel, hiszen ahol egy asztal elfér, ott ennek az apró, de hatékony grillnek is van létjogosultsága. Legyen az ételkészítés közös program!


Az OFYR Tabl'O a faszenes, vaslapos grillek legkisebb verziója, amely egy belvárosi teraszon is garantáltan elfér. A különleges és égés közben minimális füstöt képző kókuszbrikettel fűthető, tehát biztosan nem zavarod majd a szomszédokat a használatával. Ha szereted a füstös aromát és a frissen sült ételek semmivel össze nem hasonlítható ízét, akkor ez a grill éppen neked való.

Könnyű használni, könnyű takarítani, és mérete miatt pont ideális romantikus vacsorákhoz. Nem kell hosszasan robotolnod, hogy meglepd kedvesedet vagy barátaidat valami különlegessel, mert ezzel a grillel azt elkészíthetitek közösen is. Így biztosan nem leszel holt fáradt mire a vendégek megérkeznek.

Nemcsak a fáradságos ételkészítést, hanem a lakás felesleges melegítését is megúszod a nyári hőségben az OFYR Tabl'O grillel, amit kültérre terveztek. A nyáresti vacsorák sztárját tavasszal és ősszel is körbeülhetitek, ha egy minőségi beszélgetésre és finom, gyorsan elkészülő falatokra vágytok. 

A grillen készített ételek sokkal egészségesebbek, mint a zsírban sült társaik, a füsttől kapott aromától pedig izgalmasabbak is, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni egy-egy kedvenc húsféle vagy zöldség grillezett változatát is.

Egy finom pohár frissítő üdítővel még a nyári melegben sem válik kellemetlenné a grill mellett állni (vagy ülni) az éjszakába nyúló kellemes vacsorán. Szakíts ki a hétköznapokból néha egy-egy estét, amikor együtt készítitek el az ételt. A közös program hatására könnyebb elengedni a napi stresszt és csak a másikra és a finom falatokra koncentrálni!