Városi grill kisebb teraszokra is

Kompakt, nagy tudású és ízekben gazdag ételeket készítő grillre nagy igény van a városi környezetben is, ahol a túl sok füst zavaró lehet. Ilyenkor érdemes elgondolkodni a könnyen irányítható gázgrilleken, amelyek kis helyen elférnek, sőt saját szekrénnyel és rakodó térrel rendelkeznek. A kanadai Broil King kínálatában bőven találhatsz ilyet!


A Baron 490-es grill kategóriájában közepes méretűnek számít, tehát hordozza a szerényebb méret minden előnyét, de nem kell elégtelen kompromisszumot sem kötnöd a teljesítmény rovására. A 4 égős grill nagy rakodófelülettel, kihajtható és akasztókkal is rendelkező polcokkal érkezik, hogy nem csak a sütés, de az előkészítés és tálalás is egyetlen helyen megoldható legyen.

A Broil King grillek erősségeit itt is megtalálod: precíz hőkontroll, minőségi alapanyagok és egy különleges, szabadalmaztatott ízfokozó rács, ami gondoskodik arról, hogy az ételek zamatosak és szaftosak legyenek. A kerekeken guruló grillt könnyű mozgatni a teraszon, így ha éppen nincs használatában, nem kell kerülgetni. Ideális kis helyekre, de mérete ne tévesszen meg, minden elkészíthetsz rajta, amit szeretnél. Akár egyszerre is!

Erről a külön állítható égők és az egyik oldalpolcba rejtett oldalégő gondoskodik. Mivel ez a sütőtéren kívül helyezkedik el, nem kell attól tartanod, hogy a többféle étel illata és aromái keverednek majd. Az egyiken készülhet a szósz vagy egy vegán fogás, míg a tető alatt sülhetnek a nagyobb húsok.

A kanadai cég kifejezetten nagy hangsúlyt fektet arra, hogy grilljeit egész évben használhasd, így nem kell lemondanod a grillezés öröméről a nyári szezon leteltével sem. Rozsdamentes alapanyagok, remek szigetelés és masszív, hőtartó tető teszi teljessé a Baron 490-et. Szerezd be most!